Toate partidele, cu excepția PNL, au înțeles să se unească în Parlament și să vorbească pe o singură voce

Marţi, 07 Aprilie 2020
225
Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marți, că toate partidele, cu excepția PNL, au înțeles să se unească în Parlament și să vorbească pe o singură voce atunci când vine vorba de măsurile urgente care se impun în sprijinul românilor și al mediului de afaceri, informează agerpres.ro.


"Astăzi (marți - n.r.) am avut o discuție cu toți liderii forțelor politice parlamentare care au răspuns apelului pe care l-am făcut zilele trecute. Și astăzi, PNL a fost singurul partid care a refuzat orice formă de dialog pe tema situației actuale în care se află România din cauza crizei sanitare și economice. Prin urmare, toate partidele, cu excepția PNL, au înțeles să se unească în Parlament și să vorbească pe o singură voce atunci când vine vorba de măsurile urgente care se impun în sprijinul românilor și al mediului de afaceri", a scris Ciolacu, pe Facebook.


El a adăugat că nu crede că Guvernul trebuie să continue "să se lupte cu Parlamentul".


"Cred că, mai mult decât oricând, este nevoie ca Guvernul și Parlamentul să lucreze împreună pentru un plan național care să fie susținut de toate forțele politice. Combaterea efectelor economice și sociale provocate de coronavirus nu se face prin luptă politică, ci doar dacă ne vom așeza la aceeași masă și vom da dovadă de solidaritate. De aceea, am convenit să îi transmitem premierului Orban o scrisoare prin care îi solicităm să aibă un dialog real cu Parlamentul", a menționat liderul PSD.
Pagina a fost generata in 0.2809 secunde