X
X
Mai multe ştiri online:

Tăriceanu, desemnat candidat al ALDE pentru prezidențiale

Ştire online publicată Joi, 25 Iulie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunțat, ieri, că a fost confirmat de conducerea formațiunii drept candidat al partidului la alegerile prezidențiale din toamna acestui an.


"Am avut o lungă discuție cu colegii mei, o lungă dezbatere, în care  le-am prezentat câteva dintre considerațiile care au stat la baza deciziei de a mă înscrie în această cursă electorală. Le mulțumesc foarte mult colegilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. Acest lucru implică din partea mea o uriașă responsabilitate față de ei, dar și față de cei care își pun speranțe în candidatura mea, mă refer la cei care nu sunt membri ALDE, ci care sunt simpatizanți și care cred că o astfel de candidatură este o soluție bună pentru viitorul României", a afirmat Tăriceanu, la Digi24. 
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17123 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2803 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2453 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2832 secunde