Șefii filialelor PSD din țară, chemați la raport în CEX

556
Șefii filialelor PSD din țară, chemați la raport în CEX - cex-1573506921.jpg

Articole de la același autor

Președintele Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, a anunțat că astăzi urmează să aibă loc o ședință a Comitetului Executiv Național al PSD, în cadrul căreia vor fi analizate rezultatele obținute în primul tur al alegerilor prezidențiale.


"O analiză a rezultatelor pe fiecare județ în parte, pe fiecare localitate în parte, astfel încât la următoarele alegeri să avem rezultate mult mai bune. Nu venim cu ideea de a face excluderi, vom discuta fiecare județ și vom analiza fiecare localitate în parte. Fiecare președinte de organizație trebuie să justifice într-un fel rezultatul obținut, ce a mers, ce nu a mers. Este o analiză de partid, o analiză normală după alegeri. Eu cred că este important să vedem ce s-a greșit, unde s-a greșit, care au fost motivele pentru care s-a ajuns la un rezultat mai slab în anumite județe și să avem o abordare constructivă", a afirmat liderul social-democraților, Viorica Dăncilă, la Digi24.


Întrebată cum își explică faptul că a obținut locul doi în județe în care social-democrații obțineau în mod tradițional primul loc la alegeri, Viorica Dăncilă a spus că preferă să discute întâi cu președinții organizațiilor.


"Motive pot fi foarte multe. Cred că multe din rezultate arată și puterea pe care o are liderul în județul respectiv și cred că fiecare va veni mâine și va justifica rezultatul", a precizat ea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5785 secunde