PSD Constanța, alături de Viorica Dăncilă, în cursa prezidențială

Duminică, 13 Octombrie 2019
298
Președintele PSD, Viorica Dăncilă, și-a lansat, sâmbătă, oficial candidatura la Președinția României, la Romexpo, în prezența celor mai importanți lideri social democrați, dar și a mii de membri simpatizanți din toate regiunile țării. 


Delegația organizației social democrate de la Constanța a fost reprezentată de tineri și seniori, cărora li s-au alăturat președintele Organizației Județene PSD Constanța, Felix Stroe, președintele Organizației Municipale PSD Constanța, Decebal Făgădău, senatori și deputați constănțeni, precum și primari din județ. Social democrații constănțeni au adus cu ei la eveniment pancarde cu mesaje de unitate și susținere pentru Viorica Dăncilă. 
În fața colegilor și invitaților, Viorica Dăncilă, președintele PSD, a declarat că își propune, ca șef al statului, să transforme instituția președintelui și Administrația Prezidențială într-un simbol al transparenței și al bunei-credințe. Făcând apel la toți românii să nu-și piardă încrederea în social-democrație și să iasă la vot, președintele PSD le-a transmis, totodată, cetățenilor că lupta pe care o dă acum este pentru fiecare român care ar vrea să trăiască în pace, care ar vrea un trai mai bun și care vrea stabilitate și siguranță pentru țara sa. 


"Susținem ferm și necondiționat candidatura doamnei Viorica Dăncilă la funcția de Președinte al României. Pentru că, în calitatea sa de prim ministru, a condus un guvern performant care prin măsurile luate a adus bunăstarea în casele românilor. O susținem pentru că este un om calm, rațional, echilibrat și neconflictual. Cu siguranță va fi un președinte care va clădi pacea socială în România, de care avem cu toții atâta nevoie. O susținem pentru că este un om ridicat dintre oameni, o mamă și o soție exemplară!", a declarat președintele organizației PSD Constanța, Felix Stroe. 


"Este clar că România are nevoie de un președinte cu normă întreagă, un președinte care să fie liant al societății românești, tot mai scindată în ultimii ani! Viorica Dăncilă a dat dovadă de preocupare asupra problemelor de interes național, cât timp a condus Guvernul României. PSD a rămas singurul partid românesc care lasă economia pe creștere! Iată încă un argument pentru care Viorica Dăncilă trebuie să fie Președintele României", a declarat președintele executiv al Organizației Municipale a PSD Constanța, deputatul George Vișan. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3516 secunde