X
X
Mai multe ştiri online:

PNL susține alegerile anticipate

Ştire online publicată Vineri, 13 Decembrie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Premierul Ludovic Orban a reiterat, ieri, că PNL susține organizarea de alegeri anticipate, însă a precizat că trebuie să existe un număr de parteneri pentru acest demers. 


"PNL a anunțat încă din septembrie, când am inițiat procedura moțiunii de cenzură, că varianta cea mai corectă este reîntoarcerea la popor, pentru a reîmprospăta voința cetățenilor care este diferită complet față de voința care a generat actualul Parlament. Noi susținem alegerile anticipate, problema este să avem parteneri la aceste alegeri anticipate. Deocamdată, singurii care s-au declarat în favoarea alegerilor anticipate sunt cei de la USR-PLUS. Până acum nu am auzit ca alții să se bucure de ideea alegerilor anticipate. Problema este următoarea, oamenii trebuie să înțeleagă, una este discursul politic, alta este posibilitatea de a realiza ceva efectiv", a spus Ludovic Orban, la B1 TV. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17123 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2804 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2455 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4514 secunde