Deputatul Stelian Ion, de la USR, și-a anunțat candidatura la Primăria Constanța

599
Deputatul Stelian Ion, de la USR, și-a anunțat candidatura la Primăria Constanța - stelianion-1569872706.jpg

Articole de la același autor

Deputatul USR Stelian Ion și-a anunțat, ieri, intenția de a candida pentru funcția de primar al municipiului Constanța.
"În acest scop, m-am înscris în campania internă a USR Constanța pentru desemnarea candidatului pentru funcția de primar. Sunt mai hotărât ca oricând să smulg Constanța din ghearele hidrei pesediste care a sufocat și a ținut în loc orașul acesta zeci de ani de-a rândul. Avem șansa istorică de a salva acest oraș și de a-i reda strălucirea", a transmis Stelian Ion pe pagina sa de Facebook.


În altă ordine de idei, Stelian Ion crede că este singurul candidat care poate învinge "PSD-ul creat de Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu".


"Am evaluat atent șansele unei astfel de candidaturi și cred că sunt singurul care pot învinge PSD-ul creat de Mazăre și Nicușor Constantinescu, preluat apoi de Făgădău și Felix Stroe. Ei știu lucrul ăsta și se tem", a afirmat Stelian Ion, adăugând că un candidat unic din partea opoziției, la Constanța, ar spulbera "gașca" pesedistă.


Conform acestuia, cu o altă administrație, Constanța va deveni un oraș european, modern.
"Întotdeauna am răzbit acolo unde a fost mai greu și le-am demonstrat tuturor celor care îmi spuneau că nu se poate, că se înșală. Vom face din Constanța, orășel prăduit și prăfuit de provincie, un oraș european, modern, strălucitor, în care să îți placă să trăiești, un oraș fermecător, verde, viu", a mai afirmat deputatul USR Stelian Ion.


Totodată, și USR Constanța a anunțat, ieri, că în competiția internă a partidului pentru desemnarea candidatului la funcția de primar s-a înscris deputatul Stelian Ion, iar pentru Consiliul Local Constanța, USR are 35 de candidați. După validarea candidaturilor, aceștia vor participa la o serie de dezbateri, ce vor avea loc zilnic în perioada 30 septembrie - 4 octombrie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4229 secunde