Dan Barna: "Îmi asum răspunderea! Nu demisionez!"

220
Dan Barna:
Președintele USR Dan Barna a anunțat, luni, după eșecul de la alegerile prezidențiale că își asumă răspunderea pentru rezultatul slab obținut la scrutinul din 10 noiembrie 2019. Rezultatul prezidențialelor va fi analizat de liderii USR într-o ședință a Comitetul Politic, care va avea loc luni seară. De asemenea, Dan Barna a anunțat că în turul 2 USR îl va susține pe candidatul PNL Klaus Iohannis. De asemenea, liderul PLUS Dacian Cioloș a anunțat că la sfârșitul acestei săptămânii forurile de conducere ale USR-PLUS vor face o evaluare.


"Îmi asum întreaga responsabilitate pentru neatigerea obiectivului tur 2 fără PSD. E parte din vină și mi-o asum, că nu am reușit să ajung cu mesajul la mai mulți cetățeni. E un proces din care învățăm, vom avea o analiză foarte elaborată de aceea am convocat colegii din conducerea partidului, Comitetul Politic, la o ședință în această seară pentru a analiza rezultatele la alegerile din 10 noiembrie", a anunțat Dan Barna.

Dan Barna a anunțat, de asemenea, că Alianța USR - PLUS va merge mai departe. "Obiectivul nostru e să pregătim cât mai bine alegerile locale. (...)Mai e mult de muncă în România pentru a o transforma în locul în care românii să-și găsească fericirea. Continuăm împreună". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 11 Noiembrie 2019
Stire din Politică-Administrație : Dan Barna: "Sunt optimist!"
Pagina a fost generata in 1.5657 secunde