X
X
Mai multe ştiri online:

Anunț important de la Primăria Constanța privind parcările rezidențiale

Ştire online publicată Joi, 20 Iunie 2019. Autor: Carmen MOCANU
În toate orașele țării există parcări rezidențiale și parcări cu plată. Cele rezidențiale pot fi utilizate de orice conducător auto pe parcursul zilei, dar trebuie eliberate după-amiaza.  


Același lucru se întâmplă și la Constanța unde, conform unei Hotărâri a Consiliului Local, în intervalul orar 8.00 – 17.00, parcările rezidențiale sunt libere și poate parca oricine însă, după ora 17.00, acele locuri sunt rezervate cetățenilor care au încheiat un contract în acest sens. 


Având în vedere multiplele cazuri în care constănțenii care au închiriat un loc de parcare nu au avut unde să își lase mașina atunci când au ajuns acasă, reprezentanții Primăriei Constanța fac apel la persoanele care parchează în zonele rezidențiale să dea dovadă de înțelegere și să elibereze locul la solicitarea beneficiarului de drept.
De asemenea, un bilețel în parbriz cu numărul de telefon al conducătorului auto care parchează pe locul altcuiva poate fi extrem de util și ajută la evitarea situațiilor neplăcute sau conflictuale.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.1132 secunde