X
X
Mai multe ştiri online:

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. PSD a stabilit CEX-ul în care se anunță contracandidatul lui Iohannis

Ştire online publicată Miercuri, 17 Iulie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a convocat ședința Comitetului Executiv al PSD, în cadrul căreia se vor analiza sondajele de opinie și se va stabili candidatul la prezidențiale.


Ședința CEX de analiză a sondajelor va avea loc, luni, la Palatul Parlamentului. Principalii candidați pentru calitatea de prezidențiabil din partea PSD sunt Viorica Dăncilă și Gabriela Firea.

CEX-ul PSD va lua o primă decizie, dar aceasta va fi oficializată în cadrul Congresului PSD din data de 3 august.


Premierul Viorica Dăncilă a discutat miercuri la telefon cu președintele Klaus Iohannis pe tema numirii noilor miniștri de la Interne și Externe, dar și a vicepremierului pentru parteneriate strategice, au precizat surse guvernamentale.

Sursele citate au arătat că Iohannis i-a transmis Vioricăi Dăncilă că o va anunța în momentul în care va lua o decizie referitoare la remanierea propusă de Guvern.

Luni, în urma ședințelor de conducere de la PSD și ALDE, s-a hotărât schimbarea din funcție a ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, și a ministrului Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, pentru cele două portofolii fiind validați ca propuneri senatorul Nicolae Moga și fostul europarlamentar Ramona Mănescu.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31467 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3925 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1464 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1256 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7807 secunde