ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. PSD a stabilit CEX-ul în care se anunță contracandidatul lui Iohannis

156
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. PSD a stabilit CEX-ul în care se anunță contracandidatul lui Iohannis - dancila-1563356426.jpg
Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a convocat ședința Comitetului Executiv al PSD, în cadrul căreia se vor analiza sondajele de opinie și se va stabili candidatul la prezidențiale.


Ședința CEX de analiză a sondajelor va avea loc, luni, la Palatul Parlamentului. Principalii candidați pentru calitatea de prezidențiabil din partea PSD sunt Viorica Dăncilă și Gabriela Firea.

CEX-ul PSD va lua o primă decizie, dar aceasta va fi oficializată în cadrul Congresului PSD din data de 3 august.


Premierul Viorica Dăncilă a discutat miercuri la telefon cu președintele Klaus Iohannis pe tema numirii noilor miniștri de la Interne și Externe, dar și a vicepremierului pentru parteneriate strategice, au precizat surse guvernamentale.

Sursele citate au arătat că Iohannis i-a transmis Vioricăi Dăncilă că o va anunța în momentul în care va lua o decizie referitoare la remanierea propusă de Guvern.

Luni, în urma ședințelor de conducere de la PSD și ALDE, s-a hotărât schimbarea din funcție a ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, și a ministrului Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, pentru cele două portofolii fiind validați ca propuneri senatorul Nicolae Moga și fostul europarlamentar Ramona Mănescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3496 secunde