Ziua României, sărbătorită în comuna Cumpăna. „Eroii nu mor niciodată!”

252

Articole de la același autor

Ziua Naţională a României a fost sărbătorită şi la Cumpăna, unde au fost omagiaţi eroii căzuți pe câmpul de luptă pentru libertate, dreptate, adevăr, neam. Potrivit Primăriei Cumpăna, activităţile s-au desfăşurat într-un cadru restrâns, respectând toate măsurile de protecție, impuse de pandemia de coronavirus. Astfel, preoții din localitate au oficiat Sfânta Liturghie la monumentul eroilor din centrul localității, apoi, au fost depuse coroane de flori la toate cele trei monumente ale eroilor din Cumpăna, în semn de recunoștință.

„Eroii nu mor niciodată! Rămân în sufletul și în conștiința noastră! La mulți ani, patria noastră, România! La mulţi ani române, oriunde te-ai afla! Steagul sus române! Inima sus România!”, a transmis primarul Mariana Gâju tuturor celor prezenţi la manifestare. 


Cu această ocazie, reprezentanții administrației publice locale Cumpăna au mers la locuința lui Ion Ceapă, în vârstă de 103 ani, singurul veteran de război al comunei Cumpăna, rămas în viață, pentru a-i oferi o sumă simbolică, o diplomă și un drapel al României.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.372 secunde