"Zarurile au fost aruncate!" Stelian Ion și Remus Negoi, oficial în cursa pentru alegerile locale

705

Articole de la același autor

Reprezentanții USR-PLUS au depus, ieri, la Biroul Electoral Municipal și Biroul Electoral Județean, documentația pentru alegerile locale din 27 septembrie. Mai exact, au fost depuse listele cu semnăturile susținătorilor pentru Stelian Ion, candidat la Primăria Constanța, Remus Negoi, candidat la Consiliul Județean Constanța, consilieri locali și județeni.

Înconjurat de tineri susținători, Stelian Ion a ieșit încrezător de la Biroul Electoral Municipal Constanța.

"Zarurile au fost aruncate! Anul acesta, scăpăm de PSD la Constanța. 20 de ani de PSD în Constanța a însemnat subdezvoltare. Au performat doar în ce privește furtul din banul public și furtul din terenurile acestui municipiu. Suntem codași pe toate clasamentele, în urma multor orașe care ne priveau cu invidie", a declarat Stelian Ion.

Candidatul USR-PLUS la șefia Primăriei Constanța a mai subliniat faptul că echipa sa este una tânără și puternică.

"Noi oferim o alternativă reală pentru schimbare în Constanța. Vom schimba destinul acestui oraș", a mai spus Stelian Ion.

În ceea ce privește activitatea sa în Parlamentul României, Stelian Ion a spus: "Am exercitat o funcție publică cu onoare și cu eficiență. Am fost cel mai dinamic parlamentar dintre toți parlamentarii de Constanța. Am avut o activitate care depășește activitatea celorlalți deputați însumată. Așa voi fi și ca primar. Voi fi un primar dinamic, eficient. Voi sta de vorbă în fiecare zi cu constănțenii".

Cât privește planurile de modernizare a orașului, Stelian Ion a subliniat că va rezolva problema cartierelor care nu au utilități.

"Noi suntem soluția pentru modernizarea Constanței, pentru scoaterea ei din zona gri și de subdezvoltare economică. Până la urmă, tot ce facem este cu gândul spre viitor, spre a da șansa copiilor noștri să trăiască decent, să trăiască bine, să le facă plăcere să rămână în Constanța și să-și găsescă un viitor aici", a mai explicat aspirantul la Primăria Constanța.

În încheiere, el a făcut apel la constănțeni: "Îi rog să se gândească bine ce fac pe 27 septembrie. Veniți alături de noi. Este ultimul tren. Ne-au depășit celelalte orașe, am ajuns de râsul țării și avem un decalaj foarte mare de recuperat".

Mădălina PETRESCU



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7114 secunde