ZANFIR IORGUȘ și toată organizația PDL MANGLIA au trecut la PSD

3153
6
ZANFIR IORGUȘ și toată organizația PDL MANGLIA au trecut la PSD - iorgus-1412574779.jpg
Întreaga organizație municipală a PDL Mangalia a trecut la PSD, în frunte cu liderul filialei, fostul primar Zanfir Iorguș. Mutarea era una așteptată și anticipată încă de la declanșarea procedurii de fuziune dintre PDL și PNL, când, practic, Iorguș s-a trezit la "masa prieteniei" cu adversarul său politic nr.1, primarul liberalo-independent Cristian Radu. După cum se știe, Zanfir Iorguș țintește un nou mandat de primar, încurajat și de sondajele de opinie care îl dau detașat ca favorit, iar colegialitatea cu actualul edil îi încura destul de mult socotelile. Mai mult decât atât, foștii pedeliști de la Mangalia erau foarte supărați și de atitudinea și implicarea conducerii județene a partidului în negocierile de fuziune cu liberalii. 


Citește și Cum comentează ZANFIR IORGUȘ trecerea de la PDL la PSD

În acest sens, consilierul local Paul Foleanu a declarat, pentru Cuget Liber, că întreaga organizație a PDL Mangalia a trecut la PSD. Alături de el, alți cinci consilieri ex-PDL au mărit zestrea social-democrată din Consiliul Local Mangalia. Această mișcare duce și la o schimbare radicală a polilor de putere în Consiliul Local, PSD având acum 12 consilieri din 19. Așadar, primarul liberalo-independent Cristian Radu va avea de înfruntat un Consiliu majoritar social-democrat. Cum își va mai trece edilul proiectele de hotărâri și de pe ce poziții va aborda discuțiile și negocierile cu opoziția, rămâne de văzut.  



Comentează știrea

Vasile
6 octombrie 2014
nemernici sus, nemernici jos

Uite-asa se reconstituie Partid UNic si Partid- Stat. Urmeaza Timpuri Noi si Masini Grele... sau Masini Noi si Tmpuri Grele.. Multi nemernici tara are.

Dorian
6 octombrie 2014
Lasa Zamfy,pe viata viitoare!

Adica Iorgus spera ca mangaliotii sunt asa cum i-a considerat mereu,repspectiv idioti cu crengi. Aspira la inca un mandat de primar??? Pana si prostii s-au mai desteptat ,Iorgusule zvapaiatule ! Tu si pedeleii tai,chiar credeti ca daca va schimbati ambalajul politic,lumea nu stie ca sunteti tot aceleasi nenorociri umanoide ? Mai bine va schimbati ocupatia,mergeti la cules capsuni,la facut curat pe plaja,orice ar fi respectabil si folositor orasului...Serios,asa poate ca si lumea va va privi altfel iar voi ati avea o sansa sa va schimbati in bine,caci acuma sunteti niste nenorociri!

Ioan
6 octombrie 2014
joburi

Oferta noua de locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si imediat! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza aici! Au fost trimise primele castiguri! Oferim dovada platii! NU e MLM! NU e joc piramidal! Lucrati lejer, ca operator online, 3 ore pe zi, si castigati lunar 300 dolari! Cand doriti detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

M.I.
6 octombrie 2014
MIZERABILI....

DORIAN DACA NICI ACUM POPULATIA DIN MANGALIA NU VEDE SI NU PRICEPE CUM STAU LUCRURILE ATUNCI CHIAR NE MERITAM SOARTA. OAMENI BUNI NU ATI INTELES CA TOTI ACESTI POLITRUCI NU-SI URMARESC DECIT INTERESELE LOR PROPRII SAU SI DE GRUP ?II DOARE DREPT IN CUR DE CEI CARE VOTEAZA. GINDITI-VA CE ATI VOTAT SI CE CIRDASII S-AU FORMAT ACUM.

admirator
6 octombrie 2014
mare cutra

Fufa politica pe fata... taranist, pedelist si acum pesedist... probabil asta a fost de prima data, dar s-a dat cu cei de la putere, sa capete niste oase... de supt! Agent SVR!

incredibil
6 octombrie 2014
PSD spre PCR

Cum e cu aservirea coane Iorgu?Pai nu era Radu cel aservit Constantei?Cum sedeai tu azi intre Stroe,Dragomir,Moga & comp?Pacat ca nu vom mai vedea bataile din campania lui 2012.Niste ordinari...auzi tu "o mutare pentru viitorul Mangaliei".Ne asteapta vremuri grele.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Triplu eveniment militar la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.292 secunde