Zanfir Iorguş s-a retras din cursă în favoarea independentului Mohammad Murad

548
Zanfir Iorguş s-a retras din cursă în favoarea independentului Mohammad Murad - iorgussite-1600590779.jpg

Articole de la același autor

Candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Mangalia, Zanfir Iorguş, a anunţat sâmbătă, că se retrage din cursa electorală în favoarea candidatului independent Mohhamad Murad, spunând că interesul municipiului trebuie să primeze, iar orgoliile politice sau personale trebuie lăsate la o parte. Primăria Mangalia este condusă de liberalul Cristian Radu care candidează pentru un nou mandat.

Zanfir Iorguş a postat sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care afirmă că a intrat în cursa electorală pentru a convinge forţele de opoziţie din Mangalia că numai împreună pot stopa degradarea vieţii sociale şi economice a municipiului, dorind îndepărtarea actualei administraţii.


“Interesul Mangaliei trebuie să primeze, iar orgoliile politice sau personale trebuie lăsate la o parte. Împreună suntem mai puternici şi tot împreună putem reclădi oraşul nostru care este blocat în timp, dar şi înglodat în datorii. Vremurile politice sunt altele astăzi! Fiind un singur tur de scrutin, votul cetăţeanului este minimalizat când sunt mai mulţi candidaţi. Am spus-o şi o repet: nu vom câştiga decât dacă vom fi mulţi şi uniţi. Am reuşit să aduc alături de mine mai multe partide politice şi în continuare cred că este nevoie de toate forţele de opoziţie şi de bună credinţă care pot aduce un plus la această construcţie. Politica naţională a partidelor blochează posibile colaborări benefice la nivel local”, a transmis candidatul PSD.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9331 secunde