VREȚI PIAȚA TOMIS III SAU PARC ÎN TOATĂ ZONA? Constănțenii pot decide singuri

2080
7
VREȚI PIAȚA TOMIS III SAU PARC ÎN TOATĂ ZONA? Constănțenii pot decide singuri - piatatomis320-1458063791.jpg

Articole de la același autor

Nu de puține ori au existat reclamații referitoare la zona ce cuprinde Piața Tomis III, cele mai multe plângeri fiind legate de comerțul ambulant care este practicat exact în fața pieței. De la semințe, ciorapi, țigări, legume și fructe vândute pe cutii din carton sau tarabe și până la cei care strigă în gura mare că au câte ceva de vânzare, toți cei care au trecut prin zonă s-au lovit de comercianții de ocazie.

În consecință, cu toate că administrația publică locală a fost sesizată ani la rând cu această problemă, cu excepția amenzilor aplicate de Corpul de Control al Primăriei sau Poliției Locale, altceva nu s-a mai făcut pentru a stopa fenomenul.

Referitor la acest subiect, în cursul zilei de ieri, viceprimarul cu atribuții de primar al Constanței, Decebal Făgădău, a spus că este hotărât să facă ordine și curățenie în Piața Tomis III, unde comerțul ambulant a ajuns la cote maxime.

El a precizat că, pentru a fi rezolvată problema din această zonă, vor fi verificate toate construcțiile autorizate sau nu, urmând a se opera în mai mulți pași: va fi făcută curățenie, vor fi făcute exproprieri de utilitate publică, la nevoie, și va fi reconfigurat întreg spațiul de comerț. Zona vizată este cea delimitată de strada Soveja - Tomis III - Mega Image.

În plus, Decebal Făgădău a anunțat că vor fi demarate controale în Piața Tomis III, pentru a vedea cine are autorizații și cine face comerț ambulant neautorizat.

"În Piața Tomis III trebuie făcută lumină, este deplorabil. Așa nu mai merge, cu tarabe și comerț ambulant, iar piața este goală. Am început deja o acțiune acolo, vor fi date amenzi pentru eradicarea comerțului ilegal. Dacă nu se va putea rezolva problema cu Piața Tomis III, voi propune exproprierea publică și facem parc în toată zona", a spus Decebal Făgădău. 

Comentează știrea

petrica
16 martie 2016
vrem!

vrem piata dar cum a fost inainte de a se aduce tiganii din ferentari de constanta,asa ca intai tebuie eliminati toti cei care locuiesc acolo si nu sunt indreptatiti sa o faca,cei care au masini la scara si nu opel ci si cei cu b.m.v,cei cu seat,apoi cei care fac scandal,care nu respecta linistea care se trezesc si fac gratare cand mai deschizi o fereastra,cei care se trezesc si urla noapea sau bat darabana,cei care vand tigari si cei care le aduc asa ca o mai spun inca o data blestem pe capul ceui care a avut ideia si celor care au pus-o in practica si pe tine ca o continuii

svanux
16 martie 2016
piata

Sunt de acord sa fie amendati bisnitarii dar piata Tomis III trebuie sa ramina. Cei care au ideea de desfiintare se aprovizioneaza cu fructe si legume de la magazinele comode unde toate vegetalele / fructele sun din import. Hai sa nu distrugem si ultimul bun Romanesc !

Gelu
16 martie 2016
voi n-ati mai fost de mult la piata la tomis 3

In primul rand ca aproape tot ce se vinde in hala sunt produse de import. In afara de cartofi si muraturi, restu-s de import, ca s-o lamurim si cu produsele locale. Produse romanesti se vand intr-adevar pe langa piata, pe jos, la tarabe improvizate se desfasoara si aceasta activitate de subxistenta. Aspectul nu e placut, arata ca-n India, dar asta e realitatea. La tomis 3 ar trebui ras tot ce s-a construit in ultimii 25 de ani. Construita o piata noua, o parcare mare si interzis accesul masinilor in interiorul pietei.

4. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

ana
16 martie 2016
piataTomis 3

piata e necesara trebuie admisi producatori adevaraticp Nu parcuri alaturate,cu iz electoral

mm
16 martie 2016
m

A inceput campania electorala.Problema este ca-i pe banii nostri,pe spatele nostru si pe nervii nostri.Doar vorbe goale.

marin
22 martie 2016
piata tomis 3

nu va-ti dat seama a pus ochii DOBRE PE LOCUL ACELA VOR SA DARAME SI SA COSTRUIASCA IEI HOTII NU VODATI FAGADAU SI GASCA LUI DE HOTII

Pagina a fost generata in 1.5933 secunde