Vot favorabil pentru amenajarea Parcului IMUM, la Medgidia

Sâmbătă, 23 Ianuarie 2021
417
Consilierii locali din Medgidia s-au întrunit, recent, în prima ședință extraordinară din acest an. Toate proiectele aflate pe ordinea de zi au primit votul celor 17 membri prezenți.

Primul proiect votat pe ordinea de zi a fost cel privind actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiție „Construire ansamblu de locuințe sociale și modernizare str. Cocorilor în municipiul Medgidia, etapa PTH și asigurarea surselor de finanțare”.

Al doilea proiect adus în atenția Consiliului Local a fost cel privitor la realizarea achiziției de echipamente IT pentru unitățile de învățământ din municipiul Medgidia. În continuarea ședinței a fost aprobată actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiție a proiectului ce vizează amenajarea Parcului IMUM în municipiul Medgidia, faza PTH.

Pe ordinea de zi s-au regăsit și proiectele privind actualizarea devizelor generale și a indicatorilor tehnico - economici precum și asigurarea cofinanțării de la bugetul local pentru obiectivele de investiție „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădinițelor nr. 8 și nr. 3 din municipiul Medgidia”.

La ultimul punct pe ordinea de zi s-a regăsit proiectul privind actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici precum și asigurarea cofinanțării de la bugetul local pentru obiectivul de investiție „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței Valea Dacilor din municipiul Medgidia, faza PTH”. Pagina a fost generata in 0.2755 secunde