Elena Udrea:

"Voi fi mai mult decât moștenitoarea lui Băsescu"

97
2

Articole de la același autor

Candidatul PMP la prezidențiale Elena Udrea a declarat, ieri, că "va fi mai mult decât moștenitoarea lui Traian Băsescu", că modelul ei de președinte este cel de președinte luptător și că își va lansa candidatura pe 21 septembrie, în aceeași zi cu lansarea oficială a lui Victor Ponta.

Udrea i-a mulțumit, într-o conferință de presă, lui Traian Băsescu pentru susținerea publică pe care i-o acordă acum și în toată carierea ei de om politic și a arătat că va susține continuarea reformelor începute în mandatul președintelui, dar, în același timp, va adăuga personalitatea, caracterul și proiectele proprii.

"Voi susține continuarea reformelor începute în mandatul președintelui, dar în același timp voi fi mai mult decât moștenitoarea lui Băsescu, voi adăuga personalitatea, caracterul și proiectele proprii în așa fel încât modelul de președinte care doresc să fiu este acela de președinte luptător, de președinte implicat", a precizat Udrea.

Ea a arătat că în calitatea sa de președinte "puternic" va schimba guvernul PSD și va reuși împreună cu un prim-ministru dedicat și cu viziune să ducă mai departe reformele importante pentru România.

Udrea a evitat să nominalizeze persoana care din punctul ei de vedere ar putea fi premier, dar a spus că Traian Băsescu ar fi cel mai bun prim-ministru, la experiența acestuia în administrația publică și în politica externă, după zece ani de mandat.

Udrea a adăugat însă că, așa cum și șeful statului a spus, acesta nu e interesat de funcția de premier. 

Comentează știrea

admirator
22 august 2014
sa vedem

cine va intra in turul 2. Dupa aia, declaratii. Deocamdata, ciocul mic!

admirator
22 august 2014
mhai CL

nu va da voie stapinul (RM) sa scrieti la jurnal ca si-a taiat pielea capului singur? Vrea sa devina arab sau evreu? Doar ca a gresit capul... Sau el cu ala ... face de toate, caci celalalt nu merge?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.5141 secunde