Vlad Voiculescu: Nu voi candida la alegerile parlamentare

171
Vlad Voiculescu: Nu voi candida la alegerile parlamentare - vladvoiculescuministru-1475916589.jpg
Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat sâmbătă dimineața, pe contul său de Facebook, că nu va candida la alegerile parlamentare, el dorind să folosească "fiecare oră care i-a mai rămas din mandat pentru a duce la capăt" proiectele importante aflate în lucru la minister.


În aceeași postare, Vlad Voiculescu precizează că a fost invitat la lansarea programului de guvernare al Partidului Național Liberal și a acceptat să meargă, însă "doar pentru a vorbi despre sistemul sanitar".

Afirmațiile sale de pe pagina de Facebook au rolul "de a opri orice speculații inutile" referitoare la o eventuală candidatură la alegerile parlamentare, mai spune ministrul Sănătății.

"Am fost invitat la lansarea programului de guvernare al Partidului Național Liberal și am acceptat invitația (așa cum aș accepta și daca ar veni din partea altor partide politice interesate de Sănătate). Voi merge pentru a vorbi despre sistemul sanitar, cum l-am găsit și ce se poate face mai departe pentru însănătoșirea lui. După 4 luni la Ministerul Sănătații, știu că acest lucru este posibil. Merg acolo pentru că, indiferent de partid, politicienii vor forma viitorul Parlament al României și de votul și de prioritățile lor va depinde sănătatea noastră. Pentru că aș vrea să opresc orice speculații inutile, anunț aici că nu voi candida la aceste alegeri parlamentare. La Ministerul Sănătății lucrăm la câteva proiecte importante pentru pacienți și personalul medical și voi folosi fiecare oră care mi-a mai rămas din acest mandat pentru a le duce la capăt. Desigur, nu aș vrea ca acestea să fie folosite ca muniție electorală. Mai degrabă mi-aș dori ca, odată finalizate, să reprezinte o fundație solidă de construcție pentru viitorul Parlament și viitorul Guvern", a precizat Vlad Voiculescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3854 secunde