Viorica Dăncilă, REFUZ CATEGORIC, după ce a fost convocată de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

563
Viorica Dăncilă, REFUZ CATEGORIC, după ce a fost convocată de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni - nwnjzdy3ogm4m2uyytkzmtm4mdzhmzkz-1536143284.jpg
UPDATE - Premierul Viorica Dăncilă refuză întâlnirea cu președintele Iohannis, motivând că mâine trebuie să efectueze o vizită în Spania. 


***


Președintele României, Klaus Iohannis, i-a transmis miercuri, 5 septembrie a.c., o scrisoare Prim-ministrului României, doamna Vasilica -Viorica Dăncilă, prin care o invită pentru consultări, la Palatul Cotroceni, în data de 6 septembrie a.c., ora 11:30, în temeiul dispozițiilor art. 80 și ale art. 86 din Constituție, având în vedere opiniile exprimate de Guvern în legătură cu necesitatea rectificării bugetului de stat pe anul 2018.

Consultările vizează clarificarea unor aspecte care țin de rectificarea bugetului de stat al instituțiilor cu atribuții în domeniul securității naționale pentru anul 2018, care constituie probleme urgente și de importanță deosebită.

La această întâlnire au fost invitați și miniștrii de resort.


Președintele Klaus Iohannis a convocat Guvernul joi, la Cotroceni, pentru a discuta despre rectificarea de buget a instituțiilor din domeniul securității naționale. Klaus Iohannis spune că aceste bugete au fost convenite încă din 2017 în CSAT și că miniștrii membri CSAT sunt direct responsabili de aplicarea lor. Șeful statului va convoca o nouă ședință CSAT după întâlnirea de joi.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat miercuri, la începutul ședinței de guvern, că guvernul merge mai departe cu adoptarea recificării bugetare.

"Guvernul și-a făcut datoria, a cerut avizul CSAT, Guvernul merge mai departe cu adoptarea rectificării bugetare", a declarat Viorica Dăncilă.

Mai mult, premierul a dat de înțeles că nu va merge joi la Cotroceni, deoarece se va afla în vizită în Spania, unde va fi primită de Regele Felipe.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4565 secunde