Viorica Dăncilă: O guvernare PSD în 2020 ar fi arătat mult mai bine decât guvernarea eșuată a PNL

112
Viorica Dăncilă: O guvernare PSD în 2020 ar fi arătat mult mai bine decât guvernarea eșuată a PNL - vioricadancila2-1599376983.jpg
Fostul premier PSD Viorica Dăncilă afirmă că ține să îi transmită actualului prim-ministru, liberalul Ludovic Orban, că ''o guvernare PSD în 2020 ar fi arătat mult mai bine decât guvernarea eșuată a PNL'', răspunzând astfel la criticile lansate de Orban în acțiunile de campanie de sâmbătă la adresa perioadei guvernării Dăncilă, potrivit Agerpres.


"Fiindcă nu poate face campanie electorală pe realizările guvernării liberale (care sunt zero), premierul Ludovic Orban se luptă în continuare cu PSD, la aproape un an de la preluarea puterii. Vreau să-i transmit domnului Orban că o guvernare PSD în 2020 ar fi arătat mult mai bine decât guvernarea eșuată a PNL. Îl asigur că românii n-ar fi trăit azi cu spaima șomajului, că pensionarii și-ar fi văzut pensiile mărite cu 40% (așa cum am promis în Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor), că toți copiii ar fi avut deja alocațiile dublate, iar bugetul României ar fi fost corect gestionat în pandemie, nu jefuit, așa cum e azi", a scris Dăncilă pe pagina sa de Facebook, sâmbătă seara.


Ea s-a referit în continuare, în mesajul său, "la ciocoismul galben care conduce azi România".


"Premierul COVID și guvernarea lui ratată n-au reușit decât să prăbușească speranțele oamenilor, să inducă frica în societate și să irite tot mai mulți români cu politizarea distrugătoare a administrației. Ciocoismul galben care conduce azi România împinge la faliment județele și afectează grav șansele comunităților locale la dezvoltare. Pentru a face față acestei situații dificile, românii trebuie să știe că se pot baza în continuare pe PSD, pe primarii destoinici ai partidului, pe președinții dinamici ai consiliilor județene din partea PSD, pe toți aleșii noștri locali. Cel mai bun răspuns la dezastrul liberal este un vot apăsat pentru PSD, pentru eficiență în administrație, pentru acel partid care pune românii pe primul loc!", a mai scris fostul premier Viorica Dăncilă.


Premierul Ludovic Orban, președinte al PNL, a criticat sâmbătă, în acțiunile electorale de la Sighetu Marmației și Baia Mare, fosta guvernare PSD, afirmând că aceasta a fost "catastrofală" și adusese România într-o "fundătură", în condițiile în care "toate cancelariile, toate ușile partenerilor noștri strategici erau închise".


"Conducerile trecute ne-au făcut de râs și ne-au redus orice posibilitate de a putea să putem să negociem, să ne batem pentru interesele României în toate instituțiile și organizațiile din care suntem parte, credibilitatea în fața mediului de afaceri era la pământ, investițiile au scăzut dramatic, iar modul în care s-a purtat guvernarea PSD cu oamenii risca să arunce România la periferia Europei", a susținut Orban, care a adăugat că în momentul în care PNL a decis să pună capăt prăbușirii țării de către PSD și să preia guvernarea nu a știut că anul 2020 va veni cu pandemia și criza economică, secetă și inundație.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4533 secunde