Viorica Dăncilă: "Nu suntem un guvern eșuat, suntem un guvern eficient"

167
Viorica Dăncilă:

Articole de la același autor

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, ieri, că Guvernul nu este unul eșuat, așa cum a fost catalogat de președintele Klaus Iohannis, ci unul eficient, așa cum o arată cifrele economice.


"Nu suntem un Guvern eșuat, cum a spus domnul președinte. Se joacă cu cuvintele. Este foarte ușor să jignești. Eu nu am să jignesc niciodată. Suntem un guvern eficient și îmi asum cele spuse. Nu suntem un guvern perfect, nu am această aroganță să spun că am rezolvat toate problemele, dar cifrele arată - și nu cifrele pe care le spunem noi, pe care le spun Institutul Național de Statistică, Comisia Națională de Strategi și Prognoză, Eurostatul - că această guvernare este eficientă", a declarat premierul Viorica Dăncilă, la Digi 24.


Prim-ministrul a respins și declarația președintelui despre faptul că Partidul Social Democrat a fost și este "o catastrofă" pentru România.


"Dacă pentru domnul președinte catastrofă înseamnă să crești pensii și salarii, să investești în comunitățile locale, dacă pentru domnul președinte catastrofă înseamnă să iei măsuri pentru creștere economică, dacă pentru domnul președinte să ai a doua cea mai mare creștere economică din Europa este o catastrofă, cred că la dânsul aprecierile sunt inversate", a precizat prim-ministrul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0577 secunde