Viorica Dăncilă: "Învestirea noului Guvern nu depinde de PSD"

429
Viorica Dăncilă:

Articole de la același autor

Premierul Viorica Dăncilă, președinte al PSD, a declarat, ieri, că învestirea noului guvern nu depinde de social-democrați, ea reiterând că parlamentarii PSD nu vor fi prezenți în sala de plen la momentul votului. 


"Nu știu dacă va fi cvorum. Noi nu ne prezentăm la vot. Așa cum partidele din opoziție au asigurat cvorumul și au asigurat numărul de voturi, cele 238 de voturi ca să dărâme guvernul, pot să asigure și cel 238 ca să treacă guvernul. Nu depinde de PSD. Vor începe audierile în comisii și pe data de 4 va fi votul în Parlament. Să vedem ce va urma. Poate reușesc să facă acest cvorum", a spus Viorica Dăncilă, la Antena 3. 


Întrebată la cum ar putea influența votul din Parlament privind învestirea noului guvern rezultatul primului tur de scrutin al prezidențialelor, Dăncilă a răspuns că nu asta e important, ci stabilitatea din țară. 


"Nu gândesc în funcție de primul tur sau al doilea tur, nu gândesc în funcție de candidatura mea sau a altora. Eu gândesc în funcție de ceea ce este bine pentru România. Suntem într-o situație de instabilitate. Îmi doresc stabilitate în România pentru că sunt investitori care au nevoie de stabilitate și predictibilitate. Nu leg acest lucru de alegeri", a explicat președintele PSD.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.547 secunde