Viorica Dăncilă, informația zilei despre remanierea miniștrilor din Guvern

Vineri, 31 August 2018
123
Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, la Constanța, că nu se va discuta despre remaniere guvernamentală la ședința Comitetului Executiv de la finalul acestei săptămâni, întrucât nu a fost realizată evaluarea miniștrilor.

"Nu se va vorbi la acest Comitet Executiv de remeniere guvernamentală. După cum știți, am spus că se va face o evaluare a fiecărui ministru, în funcție de programul de guvernare. Nu am făcut încă această evaluare, deci nu putem vorbi de o remeniere guvernamentală", a răspuns Dăncilă.

Întrebată dacă este mulțumită de activitatea miniștrilor, Viorica Dăncilă a spus: "Acest lucru pot să-l spun în urma evaluării pe care o fac, comparativ cu sarcinile îndeplinite, cu obiectivele îndeplinite din programul de guvernare. Până nu văd această foaie de parcurs a fiecărui ministru, dacă a fost îndeplinită, nu pot să fac anumite precizări".


Premierul a precizat că evaluarea se va face în cadrul Coaliției. "Suntem un Guvern politic și este normal că evaluarea să se facă în cadrul Coaliției și să discut cu co-președinții Coaliției", scrie antena3.ro


Pagina a fost generata in 0.1754 secunde