Viorica Dăncilă anunță evaluarea tuturor miniștrilor: Vom face o analiză a îndeplinirii programului de guvernare

119
Viorica Dăncilă anunță evaluarea tuturor miniștrilor: Vom face o analiză a îndeplinirii programului de guvernare - originalsedintadeguvern27iulie15-1552307713.jpg

Articole recomandate

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni, după ședința Biroului Permanent Național al PSD, că liderii social-democrați au discutat despre ședința de Guvern de marți, au stabilit coordonatorii departamentelor Consiliului Național și a anunțat că va fi făcută o analiză a îndeplinirii programului de guvernare, pe domenii. Ea precizat că nu s-a discutat despre ministrul Justiției, deși informații inițiale indicau că aceasta va fi tema ședinței.


UPDATE 


"În perioada următoare vom face o analiză pe fiecare domeniu a îndeplinirii programului de guvernare, astfel încât fiecare ministru va face evaluarea activității pornind de la lucrurile realizate în cadrul programului de guvernare, lucrurile realizate în plus față de programul de guvernare și ce avem de realizat în perioada următoare, bineînțeles și cu o foaie de parcurs în ceea ce privește ce mai avem de realizat", a declarat premierul, la finalul Biroului Permanent Național al PSD.


Biroul Permanent Național al PSD s-a reunit, luni, la Camera Deputaților, în sala Grupului PSD "Ovidiu Șincai". Liderul PSD Liviu Dragnea a anunțat, sâmbătă, la Slobozia, că una dintre temele de discuție în ședința BPN de luni va fi situația ministrului Justiției, Tudorel Toader.

"Cred că trebuie să discutăm subiectul ăsta, că e delicat. Luni sper să ne vedem. Luni avem Birou Permanent Național la ora 12", a afirmat sâmbătă, la Slobozia, Liviu Dragnea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5618 secunde