Viorica Dăncilă a decis când va avea loc rectificarea bugetară

121
Viorica Dăncilă a decis când va avea loc rectificarea bugetară - vioricadancilagafa1840x500-1570386059.jpg

Articole recomandate

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că rectificarea bugetară va fi aprobată vineri, când Guvernul se va întruni în ședință.

"Rectificarea bugetară va avea loc vineri. Vineri vom avea ședință de Guvern, vom avea rectificarea bugetară și mai multe acte normative atât de așteptate în întreaga țară", a afirmat duminică prim-ministrul, la Huși.

Viorica Dăncilă s-a declarat convinsă că moțiunea de cenzură, care se va dezbate și vota joi în Parlament, nu va trece, susținând că se bazează pe responsabilitate parlamentarilor atât de la PSD, cât și de la alte partide politice, care își dau seama că este nevoie de stabilitate în țară.

Premierul a condamnat atitudinea președintelui Klaus Iohannis, care a spus în repetate rânduri că Guvernul trebuie să plece.

"Ceea ce este foarte periculos este faptul că președintele României, care trebuie să fie președintele tuturor, este cel care cere ca acest Guvern să cadă, este tocmai ceea ce nu trebuie să facă un președinte. Cred că trebuie să ieșim din această logică a campaniei electorale și să ne îndeplinim fiecare obligațiile constituționale", a adăugat Dăncilă.

Șefa Executivului a participat, duminică, la Sărbătoarea Toamnei din comuna Zorleni, după care a mers în municipiul Huși, unde se desfășoară Toamna culturală hușeană.

Viorica Dăncilă a vizitat Târgul meșterilor populari organizat la Huși, a stat de vorbă cu cetățenii și s-a fotografiat cu aceștia.

Ea a fost însoțită de vicepremierul Mihai Fifor, ministrul Agriculturii, Petre Daea, și ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7291 secunde