Viorel Munteanu este noul șef al Serviciului de Urbanism din Primăria Constanța

395
1
Viorel Munteanu este noul șef al Serviciului  de Urbanism din Primăria Constanța - sefnouurbanism-1469810397.jpg

Articole de la același autor

În cursul zilei de vineri au fost făcute publice rezultatele concursului pentru postul de șef al Serviciului de Urbanism din cadrul Primăriei Constanța. Ambii candidați înscriși, Laura Smaranda Tudosie și Viorel Munteanu, au obținut câte 70 de puncte la proba scrisă. Departajarea s-a făcut la proba de interviu, unde comisia a acordat 166,4 puncte lui Viorel Munteanu, declarându-l "admis", și 124,2 puncte Smarandei Tudosie, care a fost declarată "respins".

În ce privește concursul de șef al Biroului de Strategii Urbane, unul dintre cei doi candidați înscriși, Alexandru Gabriel Bîrcă nu s-a mai prezentat la probe, iar contracandidatul său, Mihail Vînturache, a obținut 70 de puncte la proba scrisă.

Așadar, Viorel Munteanu a devenit noul șef al Serviciului de Urbanism, iar Mihai Vînturache, noul șef al Biroului de Strategii Urbane. În perioada următoare, după ce va trece și perioada de contestații, unul dintre cei doi noi angajați ai Primăriei Constanța va fi delegat de către primarul Decebal Făgădău pentru a putea semna certificatele de urbanism, astfel încât să deblocheze situația apărută după pleca-rea fostului arhitect șef.

Viorel Munteanu este arhitect înscris în filiala Dobrogea a Ordinului Arhitecților din România filiala Dobrogea și a mai lucrat anterior în administrație, la Consiliul Județean Constanța și la Inspectoratul de Stat în Construcții. 

Comentează știrea

Draga Viorel
30 iulie 2016
Draga Fagadau

Sa va aveti ca fratii.Draga Viorel,Fagadau nu are nevoie de arhitecti adevarati.Daca nu are nevoie,construiti si voi ca Stefan cel Mare sau Radu Stefan cel Frumos(ala cu tichie rosie).Adica,aruncati cu buzduganul si acolo unde cade buzduganul ridicati o "manastire" cu 10 etaje,asa ca sa va pomeneasca oamenii.Daca nu aveti buzdugan,aruncati cu prastia si acolo unde cade bolovanul ardeti iarba.Nu conteaza ca dati cu bolovanul in geam la oameni.Asa spune legea.Afacerea asta este banoasa.Nu fiti lacomi,nu fiti magari,luati si voi 10.000 euro pe etaj,Ca legea va permite.C-m-aș pe meseria voastra de slugi la partid.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5675 secunde