Victor Ponta: "Suntem în pragul unei mari crize politice"

212
Victor Ponta:
Președintele Partidului Pro România (PPR), Victor Ponta, atrage atenția asupra faptului că România se află în pragul unei mari crize politice. El a declarat, într-o emisiune TV, că România este împărțită între grupurile care îl susțin pe Liviu Dragnea și Klaus Iohannis, însă cei care pierd sunt cetățenii.

"E un grup mic de oameni care sunt foarte radicali pro Liviu Dragnea - PSD, un alt grup de oameni care sunt radicali pro domnul Iohannis și la mijloc o masă mare, o majoritate de oameni, dintre care fac și eu parte, eu nu țin nici cu domnul Iohannis, nici cu domnul Dragnea în această bătălie, dar care toți trebuie să știm un lucru, și îmi fac datoria ca fost premier, ca un om care fac politică de ceva timp, să atrag atenția că suntem în pragul unei mari crize politice. Dedesubt se pregătește, din păcate, o mare criză legată de guvernare", a afirmat Ponta.

Liderul PPR a subliniat că o eventuală criză politică va accentua problemele economice ale României.

"Am trecut prin multe crize și am învățat multe lucruri: dintr-o criză, dintr-o bătălie din asta uriașă, în final pierd și actorii politici. În 2012, cred că a pierdut și Băsescu, a pierdut și USL, dar cel mai mult pierd oamenii. De ce? Pentru că orice criză politică înseamnă instabilitate economică, înseamnă lipsă de proiecte economice, înseamnă impredictibilitate pentru investiții și pentru celelalte lucruri", a spus Victor Ponta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6636 secunde