Cristian Boureanu la Școala de Vară:

"Victor Ponta spune tinerilor: copiați, copiați, copiați!"

431
1
Prezent la Școala de Vară de la Eforie Nord, vicepreședintele PDL Cristian Boureanu, a ținut un discurs în fața tinerilor prezenți.


Printre altele, el a susținut că, diferența dintre Organizația de Tineret a PDL și Organizația de Tineret a PSD este modul cum și-au promovat oamenii în funcții, dând astfel exemplul lui Victor Ponta, care, în opinia lui, a fost pus "șef peste noapte". 

"Diferența dintre OTPDL și Organizația de Tineret a PSD este modul cum și-au promovat oamenii în funcții. Victor Ponta este exponentul unui om luat din profesiunea lui și pus șef peste noapte. Este de generația noastră, obiceiurile ar trebui să fie altele. Din păcate, ultimele trei luni de zile ne-au dovedit că nu au învățat nimic din ceea ce înseamnă regula democratică", a comentat prim-vicepreședintele PDL, Cristian Boureanu.

"Diferența esențială între ceea ce ne spunea domnul Iliescu în 1990 și ce ne spune acum guvernul PSD: domnul Iliescu încă ne mai spunea învățați, învățați, învățați. Domnul Ponta ne spune copiați, copiați, copiați", a conchis Cristian Boureanu. 


Comentează știrea

admirator
15 septembrie 2012
buna poanta

din pacate, reala...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6907 secunde