Victor Ponta se retrage pentru câteva zile din activitățile de campanie electorală

140
Victor Ponta se retrage pentru câteva zile din activitățile de campanie electorală - ad1mnzexzgu1ndnkzjgzntezyjc5zjy1-1599292829.jpg

Articole recomandate

Victor Ponta, președintele Partidului Pro România, se retrage pentru câteva zile din activitățile de campanie electorală, până când va primi rezultatul unui test COVID-19 pe care îl va face duminică. Candidatul Pro România pentru președinția Consiliului Județean Bacău, dr. Aurelia Țaga, alături de care Ponta a particpat la acțiuni de campanie, a fost confirmată cu noul coronavirus, potrivit Digi24.


"Deși am respectat toate regulile de protecție, având în vedere cazul colegei noastre de la Bacău, duminică în București voi face din nou testul COVID-19 / până ce primesc rezultatul, nu voi mai participa fizic la acțiuni de campanie/ multă sănătate și mult succes candidaților Pro România!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Anterior, el anunțase că dr. Aurelia Țaga a contractat virusul și preciza că a respectat în campanie toate regulile de siguranță împotriva noului coronavirus.


"Eu fac campanie alături de candidații PRO România - respectând toate regulile de siguranță (masca, dezinfectant, număr de persoane, evenimente în spații deschise) / inclusiv momentul fotografiilor (în care îmi scot masca) este organizat de staff în condiții de siguranță! Voi face tot ce ține de mine să îmi protejez familia, colegii și toți cei cu care interacționez!", a mai precizat Ponta.


El a mai postat și fotografii în care apare purtând masca, alături de candidații Pro România Bacău, primarul Cosmin Necula și dr. Aurelia Țaga. Candidatul formațiunii Consiliului Județean Bacău postase însă, în ziua anterioară, fotografii din timpul vizitei lui Ponta în județ, în care apare alături de Ponta și Necula la o masă, în spațiu deschis, fără a avea măștile de protecție pe față. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8822 secunde