Victor Ponta: "Schimbarea domnului Dragnea e ceva inevitabil"

222
Victor Ponta:

Articole recomandate

În plin scandal în Camera Deputaților, Victor Ponta a precizat că, în ciuda opoziției celor de la PSD și ALDE, Liviu Dragnea va fi schimbat din funcția de președinte al Camerei Deputaților. 


"Ceea ce se întâmplă azi, am trăit în 2012, când ne aflam tot în acest loc, în această sală, inclusiv domnul Iordache și domnul Nicolicea, când am propus revocarea doamnei Roberta Anastase. Și atunci s-au invocat tot felul de lucruri de procedură, în final, pe bună dreptate, majoritatea, plenul a decis și am înlocuit-o pe Roberta Anastase cu domnul Zgonea.

Eu înteleg că ne aflam undeva prin februarie 2012, lumea nu mai ține minte, noi am depus cererea de revocare a doamnei Roberta Anastase în februarie și am reușit-o în iulie. Deci se va întâmpla și schimbarea domului Dragnea, e ceva inevitabil, se vor mai lupta, se vor mai ține de scaun, vor mai invoca… Dacă ar avea voturi, ar supune la vot. Nexistând o majoritate va fi o bătălie de mai lungă durată, vor mai veni colegi parlamentari și la Pro România, și la un moment dat, undeva prin martie - aprilie vom avea un președinte la camera deputaților care să existe, domnul Dragnea, după cum știi, stă în buncăr, acolo și nici măcar nu vine să își susțină punctul de vedere, trimite niște trupeți", a spus Victor Ponta.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1524 secunde