Victor Ponta: PSD este un partid capturat de un grup infracțional organizat, care a capturat și Parlamentul, și România

143
Victor Ponta: PSD este un partid capturat de un grup infracțional organizat, care a capturat și Parlamentul, și România - 44650388206701079333879760798205-1553963419.jpg
Victor Ponta, liderul Pro România, a declarat, sâmbătă, că PSD este un partid capturat de un grup infracțional organizat și că, dacă partidul său va avea un rezultat bun pe 26 mai, atunci mulți parlamentari ai PSD vor trece la Pro România.

Victor Ponta a afirmat, într-o conferință de presă la Iași, că social-democrația nu mai are nicio legătură cu ceea ce fac Dragnea și Dăncilă, dar consideră că la alegerile europene va fi o bătălia grea, întrucât nimeni nu are banii pe care îi deține Dragnea.

"PSD este un partid capturat în acest moment, noi suntem liberi și de asta am plecat de acolo. Este capturat de un grup infracțional organizat, care a capturat și Parlamentul și România. Ce legătură mai are social-democrația cu ce face Dragnea sau cu ce face Dăncilă? La câți bani au acum și la ce putere are Dragnea, plus metodele folosite, stilul ăsta sovietic pe care-l practică acum puterea cu teleormanizarea României, sunt niște lucruri pe care trebuie să le oprim. Nu va fi ușor. Nimeni nu are atâția bani câți are Dragnea, nimeni nu are atâtea televiziuni câte are Dragnea. Nimeni nu are atâția oameni puși în funcții. Bătălia e grea. Pe Dragnea doar Pro România poate să-l bată și doar de Ponta îi este lui frică", a afirmat Victor Ponta, potrivit News.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7415 secunde