Victor Ponta: Ludovic Orban manifestă interes pentru partid în detrimentul sănătății cetățenilor

123
Victor Ponta: Ludovic Orban manifestă interes pentru partid în detrimentul sănătății cetățenilor - 1-1597848652.jpg
Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat miercuri, la Constanța, că alegerile locale trebuie foarte bine organizate pentru a preveni înmulțirea cazurilor de COVID-19, arătând că premierul Ludovic Orban manifestă "interes pentru partid în detrimentul sănătății cetățenilor", potrivit Agerpres.ro.


"El știe ce se întâmplă. A văzut în Serbia ce s-a întâmplat când au fost alegeri, în Franța, deci știe și ne omoară cu bună știință. Nu spun că alegerile trebuie amânate, dar trebuie să fie foarte bine organizate. În loc să ne spună cum să procedăm la alegeri, Ludovic Orban ia primari de la PSD. Orban ne îmbolnăvește prin incompetența lui și interesul pentru partid în detrimentul sănătății cetățenilor", a declarat Victor Ponta.


În context, acesta a arătat că, pentru orice deces provocat de SARS-CoV-2 după 27 septembrie, ar trebui să îl mustre conștiința pe prim-ministru, pentru că a decis să organizeze alegerile locale în plină pandemie.


"Ce-i reproșez lui Ludovic Orban? Ai în față de luat niște decizii, dar domnul Orban pornește de la criteriul ce e bine pentru PNL. Totul e făcut în acest scop și eu cred că îi va fi rău PNL și se vor face de râs, inclusiv la Constanța. Acum tot guvernul României lucrează pentru Orban. În acest moment ne-ar trebui un premier care să gestioneze pandemia, când și cum se deschid școlile și ce facem cu firmele românești. Credeți că se vor deschide școlile? Vă spun eu că nu se vor deschide, potrivit normelor în vigoare publicate ieri", a mai spus Ponta.


Pe de altă parte, liderul Pro România a arătat că parlamentarii acestui partid vor vota moțiunea de cenzură la vedere, dacă va ajunge să fie supusă votului, el apreciind că în continuare ar fi de dorit un premier tehnocrat, până la organizarea alegerilor parlamentare.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5046 secunde