Victor Ponta: "Între sănătatea oamenilor și voturi, Orban a ales voturile"

Luni, 10 August 2020, 20:41
147
Liderul Pro România, Victor Ponta, l-a acuzat, ieri, pe premierul Ludovic Orban că între sănătatea oamenilor și voturi a ales voturile, Ponta adăugând că prim-ministrul organizează alegerile locale în condițiile în care sistemul de sănătate se apropie de colaps, deschiderea școlilor este incertă, iar firmele se apropie de faliment.

"Va fi nevoie să moară oameni ca să rămână Guvernul acesta incompetent. Sistemul de sănătate se apropie de colaps, școala nu știm dacă se deschide sau nu, firmele românești se apropie de faliment, dar Orban face alegeri!", a scris Ponta pe Facebook.

El a menționat că Pro România a solicitat un protocol clar, detaliat și eficient pentru organizarea campaniei electorale și a zilei votului în condiții de maximă siguranță, dar "Guvernul Orban nu a făcut nimic".

"Pro România a solicitat organizarea alegerilor locale și parlamentare într-un termen cât mai apropiat între acestea, pentru a reduce riscul de infectare și cheltuielile uriașe - 200 milioane euro doar pentru locale - Guvernul Orban nu a răspuns. Între sănătatea oamenilor și voturi, Orban a ales voturile. Să fim siguri că îi vom arăta la vot ce mult a greșit", a mai scris Ponta.

Premierul Ludovic Orban a declarat luni că la nivelul actual de cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus, conform statisticilor din ultimele două săptămâni, pot fi organizate alegerile locale. Pagina a fost generata in 0.3856 secunde