Victor Ponta: Eu votez cu toată inima moțiunea. Chiar avem nevoie de un alt Guvern

140
Victor Ponta: Eu votez cu toată inima moțiunea. Chiar avem nevoie de un alt Guvern - 1-1597770019.jpg

Articole recomandate

Președintele PRO România, Victor Ponta, a declarat marți la Giurgiu că votează cu toată inima moțiunea de cenzură împotriva actualului Guvern, dar îi este frică să nu se răzgândească PSD-ul, potrivit Agerpres.ro.


"Pentru România ar fi fost mult mai bine să nu aibă acest Guvern în perioada de pandemie, pentru că ne e mai rău decât ne era în luna martie. De obicei, când te duci la medic să te tratezi te gândești că după șase luni e mai bine, noi ne-am dat pe mâna lui Orban și ne e mai rău. Voi vota moțiunea de cenzură și voi vota și un nou Guvern după dacă ne lasă domnul Iohannis, un Guvern care să se ocupe de ce trebuie și anume de sănătate, de începutul școlilor, nu să arunce pisica moartă cu școlile la primari, să se ocupe ei de chestia asta. Deocamdată, domnul Orban se ocupă numai de partidul lui. 


Dacă vrea să se ocupe de partidul lui să meargă la partidul lui și să lase un Guvern care să se ocupe de sănătate, de începerea școlii și de firmele românești. Eu votez cu toată inima moțiunea, dar mi-e frică să nu se răzgândească PSD-ul pentru că, știți, ei sunt ca Petrică cu lupul, de atâtea ori au amenințat că tot depun moțiunea și nu mai apărea moțiunea. Acum a apărut, nu au programat-o încă, dar sper să nu se răzgândească PSD-ul și să-și dea seama că e mai bun Orban. Nu, nu e mai bun Orban, e o catastrofă pentru toată lumea și dacă Băsescu îl punea să ascută creioanele la Primărie, acum, din păcate, Iohannis la pus să ascută creioane la Guvern și le ascute prost și pe alea așa încât chiar avem nevoie de un alt Guvern și vom susține orice alt Guvern mai bun decât cel actual", a declarat Victor Ponta.


Fostul premier Victor Ponta s-a aflat marți la Giurgiu pentru a fi alături de candidații PRO România din județ la depunerea listelor la BEJ pentru alegerile locale din 27 septembrie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3482 secunde