Victor Ponta, după incendiul de la Constanța: Nimeni nu mai protestează! Unde sunteți măi “corupția ucide”?

233
Victor Ponta, după incendiul de la Constanța: Nimeni nu mai protestează! Unde sunteți măi “corupția ucide”? - ucide-1636616808.jpg
Victor Ponta a reacționat joi în urma incendiului izbucnit la Spitalul Județean Ploiești întrebând retoric unde este "Unde sunteți, măi, <<corupția ucide>>?. Pentru prima dată, în România s-a strigat în stradă "Corupția ucide" în urma incendiului din Clubul Colectiv, din 30 octombrie 2015. Ponta, care era atunci premier, a demisionat la presiunea străzii.


"Încă o dată - și încă o dată - și nimeni nu este vinovat - nimeni nu răspunde - nimeni nu mai protestează ! Unde sunteți măi <<corupția ucide>>? Știu - <<demisia Ponta>>", a scris Ponta pe Facebook joi dimineață, după incendiul izbucnit la Spitalul Județean Ploiești, în urma căruia au murit doi pacienți.


Victor Ponta și-a depus mandatul de premier în 4 noiembrie 2015, în urma protestelor masive de stradă generate de modul haotic de intervenție a autorităților după incendiul de la Colectiv, în care au murit 65 de oameni.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6793 secunde