Victor Ponta: Acum PSD fuge cu moțiunea prin Parlament

217
Victor Ponta: Acum PSD fuge cu moțiunea prin Parlament - 1-1598457134.jpg
Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat la Craiova, că PSD are blat cu PNL, motiv pentru care social-democrații "fug cu moțiunea prin Parlament", iar în teritoriu PNL nu face opoziție, pentru a plăti sprijinul primit la nivel central, potrivit Agerpres.ro.


"Să îi întrebați zi de zi (pe social-democrați, n.red.) de ce au votat Guvernul Orban și să îi întrebați zi de zi de ce fug cu moțiunea. Acum PSD fuge cu moțiunea prin Parlament, de nu am mai găsit-o. Noi, cei de la Pro România, tot vrem să votăm moțiunea și PSD-ul fuge cu moțiunea de cenzură. De ce este rău acest blat, ca orice blat de altfel? Pentru că e împotriva intereselor oamenilor", a spus Ponta. într-o conferință de presă.


Acesta a mai afirmat că Pro România era necesar ca partid, pentru că în PSD lucrurile au mers într-o direcție greșită.


"Eu cred că oamenii sunt preocupați în primul rând ce facem cu sănătatea și de 6 luni cu Guvernul PNL pus de PSD în fiecare zi e mai rău pe zona de sănătate; cum începem școlile nu știe nimeni în acest moment, câți copii, cum merg copiii, cum ne protejăm, cum protejăm bunicii, părinții copiilor, habar nu au. Și e foarte rău pentru firmele românești, care practic vor dispărea în câteva luni, și cele din HORECA, și cele din industria alimentară și cele din agricultură care nu au primit niciun leu pentru despăgubiri, iar Guvernul Orban își permite să-și bată joc de toată lumea, pentru că are blat cu PSD care nu îl dă jos. Dacă le-ar fi frică, poate nu ar face chestia asta. Dar așa știu sigur că iese câte un pesedist la televizor care îi înfiară, după care fug și nu fac moțiunea. Iar în teritoriu peneliștii nu fac opoziție, ca să le plătească prețul pentru sprijinul din Parlament. Pro România era absolut necesar tocmai pentru că în PSD lucrurile au mers într-o direcție greșită, cred că la nivel local era nevoie tot din acest motiv", a mai spus Ponta.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9601 secunde