Deputatul Florin Gheorghe:

"Victor Ciorbea travestit în Avocatul Poporului este doar avocatul PSD"

119

Articole de la același autor

Deputatul constănțean Florin Gheorghe consideră că prezența lui Victor Ciorbea în funcția de Avocat al Poporului este demonstrația cea mai clară a modului în care Victor Ponta și-a aservit instituțiile statului de drept.

"Un avocat pentru liniștea PSD și a lui Victor Ponta, asta este Victor Ciorbea. Multă lume și-a făcut o părere greșită despre Ciorbea, văzându-l ani de zile cum se jelea și zbiera în studiourile Antenei 3. Se bătea cu cărămida în piept și invoca legalitatea de la care Emil Boc nu a făcut rabat niciodată, iar acum, când are ocazia să demonstreze că respectă legea, Victor Ciorbea se demonstrează printre primii violatorii ai Constituției. Oriunde în Europa, unde există această instituție, ea este în interesul respectului pentru legalitate și apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor. În România, Victor Ponta și Victor Ciorbea au transformat această instituție în scut pentru ordonanțele neconstituționale ale Guvernului PSD", a declarat Florin Gheorghe.

El a adăugat că "masacrarea Legii Educației prin ordonanța neconstituțională a Ecaterinei Andronescu, modificările la ceas de seară ale legilor electorale sau măsuri care privesc chiar creșterea cheltuielilor de protocol și de salarizare ale Avocatului Poporului se vor aplica în România pentru că Victor Ciorbea nu este Avocatul Poporului, ci complicele lui Victor Ponta". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.327 secunde