Viceprimarul Florin Cocargeanu, ironizat de un director din Primăria Constanţa

273
Viceprimarul Florin Cocargeanu, ironizat de un director din Primăria Constanţa - viceprimarflorincocargeanu-1625170899.jpg
Disputa dintre Horia Constantinescu, şeful Direcţiei de Servicii Publice din Primăria Constanţa şi USR-PLUS continuă. Joi dimineaţă, Horia Constantinescu a făcut un live pe Facebook în care l-a ironizat pe viceprimarul Florin Cocargeanu spunând că acesta nu a făcut nimic pentru administraţia locală în ultimii cinci ani, în comparaţie cu ceea ce a făcut el.

Constantinescu mai spune că Florin Cocargeanu ar fi cerut documente legate de spaţiile verzi din Constanţa, iar el consideră acest lucru o sărbătoare.

„O să fie bine! O să vină Tiger Woods să joace golf pe spaţiile verzi din Constanţa!”, a spus ironic Horia Constantinescu.

În acest context, viceprimarul Florin Cocargeanu nu a vrut să reacţioneze. Totuşi, a intervenit şeful Organizaţiei Judeţene a USR-PLUS Constanţa, Dumitru Caragheorghe.

„Pe mine personal nu mă interesează ce face un funcţionar public. Pe mine mă interesează organizaţiile politice. Cei care sunt mandataţi de cetăţeni cu adevărat să îi reprezinte. Dacă el face aşa ceva, îşi depăşeşte complet atribuţiile pentru care este mandatat şi face politică, ceea ce este nedemn şi imoral. Suntem obişnuiţi să se întâmple chestia aceasta. Domnul Horia Constantinescu poate s-a înscris în PNL. Dacă vorbeşte în numele PNL-ului înseamnă că este cu ei. Cum îşi permite un funcţionar să vorbească despre un superior ierarhic în primărie? Este o inepţie. Este acea agresivitate gratuită cu care suntem obişnuiţi. Alianţa între noi şi PNL este doar pe hârtie. Ea nu există. Răbdarea noastră este aproape de final. Urmează să vedem în zilele următoare dacă se mai poate face ceva”, a spus Dumitru Caragheorghe, pentru „Cuget Liber”.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5313 secunde