Vicepreşedintele CJC Claudiu Palaz: „Festivalul de la Mamaia va renaște”

496
Vicepreşedintele CJC Claudiu Palaz: „Festivalul de la Mamaia va renaște” - pmppalazfestivalmamaia-1599578526.jpg

Articole de la același autor

Președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, a anunțat, ieri, că, în urma demersurilor făcute de acesta în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, a obținut înregistrarea la OSIM a certificatului de înregistrare a mărcii nr. R113293 pentru marca „Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia”.

„Azi, am obținut, ca urmare a solicitării mele, conform cererii de reînnoire marca înregistrată cu nr. 10608/10.04.2020, decizia înregistrării mărcii înscrisă în registrul mărcilor cu nr. 113293 a Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia, valabilă până la data 30.04.2030. Lucrurile bune se întâmplă doar celor ce știu să aștepte”, a transmis Claudiu Palaz.

a adăugat că acest demers este un lucru extraordinar și de referință atât pentru Constanța, cât și pentru România.

„Reînnoirea mărcii Festivalului de la Mamaia este o dovadă că lucrurile reintră în normal și viața culturală constănțeană capătă culoare de la nuanța de gri de până acum, ca urmare a neimplicării autorităților județene. M-am implicat crezând în acest obiectiv și am fost convins că Festivalul de la Mamaia trebuie să își găsească locul în sufletele noastre şi locul pe scena Teatrului de Vară din Mamaia care va fi reabilitat. Această marcă a festivalului fusese pierdută de autoritățile județene și era pregătită să ia drumul intereselor private ale firmelor oportuniste ce au simțit importanța deținerii acestei mărci. Ca urmare a inițiativei și a demersurilor mele, azi, posesorul mărcii «Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia» este Consiliul Județean Constanța.

Greu, dar nu imposibil, Festivalul de la Mamaia va renaște pe scena Teatrului de Vară din Mamaia care l-a consacrat. Așa să ne ajute Dumnezeu”, a mai declarat Claudiu Palaz. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4633 secunde