Vicepremierul Turciei, întâlnire cu liderii UDTR

979
Vicepremierul Turciei, întâlnire cu liderii UDTR - udtr-1473440263.jpg

Articole de la același autor

Liderii Uniunii Democrate Turce din România (UDTR) au avut, recent, o întrevedere cu vicepremierul Republicii Turcia, Veysi Kaynak, la sediul central din Constanța. 


Oficialul turc a fost întâmpinat de președintele Osman Fedbi, deputatul Iusein Ibram, subprefectul Levent Accoium, muftiul Iusuf Muurat și alți reprezentanți ai UDTR. Din delegația care l-a însoțit pe vicepremierul Republicii Turcia au mai făcut parte președintele TIKA, Serdar Cam, ambasadorul Republicii Turcia la București, Osman Koray Ertaș, consulul general al Republicii Turcia la Constanța, Ali Bozcalișkan, deputați și oameni de afaceri turci. 


În cadrul întrevederii, înaltul oaspete a mulțumit statului român pentru drepturile și libertățile de care se bucură comunitatea turcă și pentru traiul liniștit pe care îl are alături de populația majoritară română. La finalul întâlnirii, vicepremierul turc a primit din partea conducerii UDTR o plachetă cu însemnele uniunii și un ștergar cu motive tradiționale românești. 


"Turcii din Anatolia vor fi întotdeauna alături de dumneavoastră, iar Republica Turcia este și va rămâne un partener de încredere al României în toate domeniile de activitate", a scris oaspetele la finalul vizitei în cartea de onoare a UDTR. 


Viceprim-ministrul Veysi Kaynak s-a aflat, zilele trecute, în vizită oficială în România, unde a fost primit de ministrul român de Externe, Lazăr Comănescu. Înainte de întâlnirea cu liderii UDTR, oficialul turc a inaugurat Grădinița nr. 1 din Medgidia, renovată și dotată de TIKA, precum și Complexul Sportiv "Erou Omer Halisdemir" din cadrul Centrului de plasament "Micul Rotterdam" din Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5178 secunde