Veteranii de război din Medgidia au fost omagiaţi de administraţia locală

669
Veteranii de război din Medgidia au fost omagiaţi de administraţia locală - medgidiaveteranicopy-1619727003.jpg

Articole de la același autor

Veteranii de război s-au luptat cu riscul de a-şi pierde viaţa pe front, iar acum îşi primesc meritele. Joi, 29 aprilie, a fost sărbătorită „Ziua veteranilor de război”, astfel că autorităţile locale din Medgidia au luat atitudine.



Reprezentanţi ai Primăriei Medgidia, alături de reprezentanţi ai Regimentului 53 Rachete Antiaeriene Medgidia, s-au deplasat la locuinţele veteranilor de război din oraş şi i-au premiat pe aceştia.


„Astăzi (nr.ieri), 29 aprilie 2021, este sărbătorită «Ziua veteranilor de război», în semn de recunoaștere a meritelor deosebite ale acestora pentru apărarea independenței, suveranității, integrității teritoriale și a intereselor României. Acest omagiu a fost instituit prin Hotărârea de Guvern nr.1222/10.10.2007, publicată în M.O. nr.699/17.10.2007.


Cu acest prilej, reprezentanți ai administrației publice locale alături de reprezentanți ai Regimentului 53 Rachete Antiaeriene Medgidia, s-au deplasat la domiciliul ultimilor veterani de război din municipiul Medgidia pentru a le înmâna pachete cu alimente. Cei trei veterani, Elena Târnăcop, Constantin Cristu și Gheorghe Stoean, au fost încântați de inițiativa autorităților locale și au întâmpinat vizitatorii cu povestiri despre întâmplări impresionante petrecute în timpul celui de al Doilea Război Mondial”, este mesajul autorităţilor locale din Medgidia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4931 secunde