Vești bune! OFICIAL, COPIII DE PÂNĂ LA 3 ANI, SCOȘI DE LA PLATA ÎNTREȚINERII!

903
Vești bune! OFICIAL, COPIII DE PÂNĂ LA 3 ANI, SCOȘI DE LA PLATA ÎNTREȚINERII! - copil-1492095168.jpg
Președintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea pentru modificarea și completarea Legii 230/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari, care prevede exceptarea copiilor minori cu vârsta de până la 3 ani de la plata cheltuielilor de întreținere ale locuinței prin intermediul asociației de proprietari.


Legea a fost adoptată de Parlament pe 21 martie.




Potrivit raportului comun al Comisiei de administrație publică și al Comisiei juridice, proiectul de lege are ca obiect de reglementare "modificarea art. 47 din Legea nr. 230/2007, în sensul exceptării copiilor minori cu vârsta de până la 3 ani de la calculul cheltuielilor pe consumuri individuale și de la calculul cheltuielilor pe beneficiari aferente serviciilor individuale ale proprietarilor, dar gestionate financiar prin intermediul asociației de proprietari".


De asemenea, se prevede modificarea articolului 49 din lege, în sensul majorării termenului de plată a cotelor de contribuție la cheltuielile asociației de proprietari de la maximum 20 de zile la maximum 30 de zile.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3444 secunde