Veste șoc pentru victimele tragediei de la Colectiv. Procesul ar putea fi reluat de la ZERO

141
Veste șoc pentru victimele tragediei de la Colectiv. Procesul ar putea fi reluat de la ZERO - parintiitinerilordecedatiinurmai-1532347167.jpg
Judecătorul dosarului Colectiv, Valeriu Terceanu, a cerut Consiliului Superior al Magistraturii să iasă la pensie. Asta înseamnă o lovitură dură pentru victimele tragediei și familiile acestora, în condițiile în care judecata s-ar relua de zero, anunță România TV.

Judecătorul dosarului Colectiv, Valeriu Terceanu, a cerut Consiliului Superior al Magistraturii să iasă la pensie, iar marți magistrații vor discuta despre acesta cerere. Este o lovitură pentru acest dosar extrem de greu si asta pentru că judecata s-au putea relua de la zero.

În primul rând va fi repartizat unui alt judecător care va avea nevoie de timp pentru a putea studia dosarul și chiar ar putea cere probe noi sau documente importante de care va avea nevoie. Acest proces va îngreuna și mai mult judecata acestul dosar.

Procurorii de la Parchetul General au trimis în judecată dosarul Colectiv pe 28 aprilie 2016 și iată ca după 2 ani dosarul nu a ajuns prea departe. În urma acestei tragedii și-au pierdut viața 64 de persoane, dintre care 27 în incendiul propriu-zis, iar restul ulterior în spitalele din țară și din străinătate. Alte 146 de persoane au fost rănite în incendiul de la Colectiv. Astfel sunt sute de părti în acest dosar, rude ale celor care au murit, dar și persoane rănite care cer acum despagubiri, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3881 secunde