Vergil Chițac renunță la haina militară și intră în bătălia pentru Primăria Constanța

2369
18
Vergil Chițac renunță la haina militară și intră în bătălia pentru Primăria Constanța - chitacvergil-1454006065.jpg

Articole de la același autor

Rectorul Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", contraamiralul de flotilă Vergil Chițac, va părăsi, oficial, cu 1 februarie, sistemul militar, pentru a se alătura, cel mai probabil, lumii politice, pregătind o candidatură la Primăria Constanța. În acest sens, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat, ieri, decretul privind trecerea în rezervă a contraamiralului de flotilă - cu o stea Vergil Chițac din Ministerul Apărării Naționale - la data de 1 fe-bruarie 2016. 


"Referitor la candidatura mea la Primăria Constanța, încă analizez, mă aflu într-un proces de evaluare. Am intenția de a candida însă, deocamdată, nu am luat o decizie în sensul de a o face ca și independent sau din partea unui partid politic. Decizia finală o voi lua până la jumătatea lunii februarie", a declarat, pentru "Cuget Liber", Vergil Chițac. 


Reamintim că Vergil Chițac este persoana pe care PNL Constanța și-o dorește cel mai mult pentru a candida din partea partidului la Primăria Constanța. 


Potrivit unui sondaj comandat de PNL Constanța la sfârșitul anului trecut, Vergil Chițac a obținut cea mai bună performanță pe dimensiunea de imagine, are o bună percepție în socie-tate, o imagine pozitivă, în-trunind cel mai mare procent de atribute de imagine aso-ciate și elemente de diso- ciere. Punctul slab este noto-rietatea scăzută (19,5%), intenția de vot exprimată fiind de 12,6%. Atributele și ima-ginea pozitiv-neutră în comu-nitate asigură candidatului un potențial mare de creștere. 


Liderul PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, a declarat că ar fi o onoare pentru partid ca Vergil Chițac să se înscrie în PNL și să accepte propunerea de a candida la Primăria Constanța. 


"Ar fi o onoare ca Vergil Chițac să se înscrie în PNL Constanța. În acel moment, întreaga organizație ar trebui să se ridice la nivelul său. Suntem siguri că, alături de el, vom câștiga Primăria Constanța", spunea Dragomir. 


Comentează știrea

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Chitzacamiralul
29 ianuarie 2016
Destul de tarziu

Trebuia trecut in rezerva inca de anul trecut,acest asa zis militar(armata parca nu face politica!!).

Tiberiu
29 ianuarie 2016
Oportunitate

O afacere profitabila pentru toti! Cum ar fi daca ai avea o afacere a ta, puternica si profitabila? Noi iti oferim un sistem recomandat de catre cei mai mari experti, gata sa-ti aduca si tie castigurile pe care ti le doresti. Solicita chiar acum mai multe informatii, la adresa de email: [email protected]

ath
29 ianuarie 2016
In Partidul Pupaciosilor

In primul rand,respect pentru domnul contraamiral si ani multi la pensie.Dar as dori sa-l intreb daca este dispus sa pupe acolo unde a pupat Mazare.Desigur,va castiga alegerile.Si pentru ca va castiga va fi obligat sa-l pupe pe Dragomir,fix acolo unde a pupat Mazare,pe obraz.Nu scapa.Daca se fereste de Dragomir va fi nevoit sa-l pupe pe Hasotti.Ei bine,acolo a pupat Nicusor Constantinescu.Un moment jenant pentru un om care se respecta.Cucul isi depune "oaoalele" prin cuiburi straine.Exact asa fac si liberalii.Nu sunt in stare sa-si creasca pasarica lor personala.Luati exemplu de la Mazare care i-a adus viermisori papagalului Fagadau inca din prima zi de viata.In plus,liberalii se inteleg intrei ei ca cucii.Unul striga "cucu... ! " , Dragomir raspunde "cucu...!" Eu il sfatuiesc pe domnul Vergil Chitac sa pastreze distanta fata de un PNL care nu este in stare sa-si creasca cucul lor personal.Astia sunt nascuti sa piarda. I-ar sta mai bine ca independent.

adevar
29 ianuarie 2016
adevar

Am sunat la PRESEDENTIA ROMANA SI LE DAU la telefon hotul care Mia furat din casa.Sa vedeti ce javre sunt romani iar a venit si iar a furat .Eu cred ca presedentia romana e la fel ca poporul roman . Sa fie extradati toti romani din republica mea

adevar
29 ianuarie 2016
adevar

Toti romani sa fie extradati din republica mea imediat . nu avem ce discuta cu javre

adevar
29 ianuarie 2016
adevar

Popor prost presedentia romana sustine prostia . Cine a acceptat cretini in UE

marian
29 ianuarie 2016
ce te recomanda ca manger dle Chitac

Pai ce a facut PNL-ul pana acum in Constanta ?A coabitat cu Mazare si cu Nicusor.Nu au un candidat credibil si il ofera pe dumnealui, crezand ca vor prosti oamenii(pe toti)Voi nu inteelegeti ca NU VA MAI VREM pe niciunul indiferent din partea carui partid, de pana acum veniti, roi sustinere o aveti????? Apoi si in primul rad de fapt CE VA RECOMANDA DLE CHITAC SA NE PUTETI REPREZENTA INTERESELE constantenilor?????Scoala militara???In niciun caz nu este un exempu de management experienta dvs in acest sens??? Si mai apoi, omul poate fura cat vera atat pentru el cat si pentru partid, pentru ca are o varsa si scapa sa execute in totalitate o pedeapsa cu inchisoarea.Si mai apoi, nu cumva energia dvs s-a consumat avadn in vedere vrsata si munca de pana acum????Cum veti putea face fata efortului, pentru ca sunteti in varsta????Si ultima chestiuen VA INTREB CU CE GARANTATI EVENTUALELE PROMISIUNI ELECTORALE??????CUM RASAPUNDETI IN SITUATIA CAND NU VA VETI ONORA DE PROMISIUNI?????M-ma saturat sa pierd ani din viata cu experimente si cu fosile in fruntea colectivitatii!!!Eu nu te votez.

Ofiter
29 ianuarie 2016
Amiral, profesor doctor, inginer, comandantul unitatii si managerul ei, dar mai ales un adevarat LIDER pentru studenti si colegi

Dupa o cariera de 25 de ani in Academia Navala, Vergil Chitac a a fost ales rector cu peste 90% din voturi. In calitate de rector/comandant al academiei, este raspunzator de administrarea bugetului. In mandatul amiralului Chitac, academia a primit calificativ "Grad ridicat de incredere", a atras finantarii nerambursabile, are protocoale cu marii armatori pentru a asigura studentilor civili practica si un viitor loc de munca, au proiecte de cercetare, au cea mai performanta si moderna baza de pregatire din sud-estul Europei, dar mai ales, managementul amiralului Chitac a schimbat mentalitatea intr-o unitate militara si a facut-o parte a societatii civile. Eu il sustin si am toata increderea in capacitatea lui Vergil Chitac si a echipei pe care si-o va forma.

adevar
29 ianuarie 2016
adevar

Voi o sa intrati in razboi in curand cu politica voastra romana antiumanitati cu toata lumea SUNTETI UN JALNIC POPOR DE CRIMINALI SI HOTI PENIBILI.PANA SI CACATELELE ROMANCE AU AJUNS SASI VANDA PULELE LA BARBATI PENTRU BANI

adevar
29 ianuarie 2016
adevar

Romani daca se cred asa inteligenti ce cauta translatori fara sa pateasca sau astepta nevestele sa le vanda pulele ca nu ii duce capul nici sa faca bani nici sa invete o limba straina

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Pagina a fost generata in 1.1531 secunde