Vasile Blaga: Suntem în competiție cu toate partidele, nu avem prieteni în campania electorală

Sâmbătă, 30 Martie 2019
95
Liberalul Vasile Blaga, aflat pe lista PNL la europarlamentare, a declarat, sâmbătă, că formațiunea politică din care face parte este în competiție cu toate partidele care participă la aceste alegeri.

"Suntem în competiție electorală cu toți cei care au depus liste electorale, cu toate partidele; nu avem prieteni în campania electorală. Avem și o carte de vizită, nu ca ALDE, care nici nu știau în ce familie europeană vor merge sau ca alții care vor să ne scoată din Europa, cum e PSD", a afirmat Vasile Blaga, la lansarea candidaților PNL în alegerile europarlamentare.

El a subliniat că prin aceste alegeri se pun bazele câștigării prezidențialelor, după care vor urma localele. "Va trebui să scoatem la parlamentarele de anul viitor acel scor care să permită cu adevărat PNL să guverneze. Adică să ne zdrobim adversarii, indiferent care sunt ei", a precizat Blaga.

Acesta a arătat că adversarul PNL dintotdeauna este PSD, partid care, deși este slăbit și "cum nu a fost niciodată în ultimii ani", încă nu este învins.

"Atunci ești militant al PNL, nu să aștepți doar de la București, să vezi când se bate Ludovic Orban cu conducerea PSD, pentru că PSD are nume în fiecare sat din această regiune de vest. Nu trebuie să fim în frățietate cu ei și atunci vom câștiga. La muncă! Și mai ales, va trebui să funcționeze la turație maximă toate organizațiile și la nivel județean și local și de aceea, mare rugăminte la cei patru șefi ai organizațiilor: mai lăsați de la voi dragii mei președinți de organizații din vest și aduceți în bătălie toți primarii, consilierii locali și militanții noștri, că e nevoie de fiecare, și atunci vom câștiga", a mai spus Vasile Blaga.

Rareș Bogdan, care deschide lista PNL în europarlamentare, a afirmat în discursul său că pe 26 mai va fi prima victorie a liberalilor împotriva PSD, urmată de câștigarea unui nou mandat la Cotroceni de către președintele Klaus Iohannis.

"Să nu vă fie frică de PSD, de amenințările și de presiunile lor. Să nu vă temeți de exuberanța unor tineri, pentru că în acest partid (PNL - n.r.) sunt tinerii de dreapta ai României. (...) Să înțeleg că în țara aceasta nu e nevoie de experiență, că țara aceasta poate trăi fără bătrânii ei, fără oameni ajunși la maturitate? Vă asigur că nu. Exuberanța și energia tinerilor se împletește cu experiența lui Ludovic Orban, Vasile Blaga și a celorlalți", a afirmat Rareș Bogdan.

 

PNL și-a lansat, sâmbătă, la Timișoara, candidații la alegerile europarlamentare, în prezența a aproape cinci mii de liberali din regiunea de vest a țării.

Sursa: Agerpres.ro


Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.3729 secunde