Vasile Blaga: "Nu mă bucur de plecarea nimănui din partid"

2521
Vasile Blaga:

Articole de la același autor

Președintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat, ieri, după anunțul europarlamentarului democrat-liberal Monica Macovei că demisionează din partid, că nu se bucură de plecările din formațiunea politică pe care o conduce și a punctat că în cazul în care ar fi dorit Macovei ar fi putut să se înscrie în cursa pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale.

"Nu mă bucur de plecarea nimănui din partid și spun asta de ani de zile. Monica Macovei avea de ales dacă nu și-ar fi dat demisia și și-ar fi înscris candidatura. Avem un statut pe care-l respectăm cu toții. Dacă dorea să participe, în primul rând în competiția internă din partid, se putea înscrie, iar dacă ar fi câștigat se putea înscrie și în competiția din ACL. Cred că noi ne-am desemnat în cel mai democratic mod cu putință candidatul la președinție și acesta este Klaus Iohannis pe care-l vom sprijini cu toții", a declarat Vasile Blaga.

El a mai spus că, indiferent cine pleacă din partid găsește motive.

"Toate deciziile au fost luate de către forurile competente ale partidului, partid care, evident, a apreciat-o totdeauna pe Monica Macovei și a susținut-o de câte ori a fost nevoie cu toate forțele. Să nu uităm ultima campanie de europarlamentare", a adăugat Blaga. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Septembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Monica Macovei a demisionat din PDL
Marţi, 02 Septembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : MONICA MACOVEI A DEMISIONAT din PDL
Miercuri, 20 August 2014
Stire din Politică-Administrație : "PSD nu dorește reducerea CAS"
Vineri, 29 August 2014
Stire din Cetățenești : Se poate demisiona fără preaviz?
Pagina a fost generata in 0.6144 secunde