Valentin Vrabie candidează pentru un nou mandat. "Continuăm dezvoltarea Medgidiei"

1436
Valentin Vrabie candidează pentru un nou mandat.

Articole de la același autor

În cursul zilei de sâmbătă, primarul Valentin Vrabie, însoțit de o parte a echipei pe care o propune pentru Consiliul Local, și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Medgidia.

"Ținând cont de solicitările dumneavoastră și ale reprezentanților mediului de afaceri local, care au nevoie de stabilitate și siguranță, am decis să continui pe acest drum început cu patru ani în urmă.

În anul 2016, am preluat primăria cu multe datorii și fără niciun proiect în derulare. Prin efort susținut și acțiuni concrete, prin muncă titanică alături de echipa din primărie, dorința mea de a transforma municipiul Medgidia în perla județului Constanța este pe cale să devină realitate, iar speranțele dumneavoastră de mai bine, certitudini.

Din păcate, blocajele permanente puse de acest consiliu local, măcinat de interese obscure, au dus la pierderea unor proiecte esențiale pentru comunitatea noastră, precum cel în valoare de peste 5 milioane de euro, care viza reabilitarea și modernizarea Casei de Cultură «I.N. Roman». De aceea, pentru un viitor Consiliu Local majoritar, care să vină în sprijinul cetățeanului, care să acționeze în interesul nostru, al tuturor, am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Votând Valentin Vrabie primar și PNL la Consiliul Local, vom forma o echipă puternică", a transmis primarul Valentin Vrabie.

El a spus că își dorește să dezvolte orașul și va sprijini în continuare mediul de afaceri. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 August 2020
Stire din Economie : Pulsul industriei românești
Pagina a fost generata in 0.5034 secunde