Valentin Sterpu, USR-PLUS Năvodari: „Integritatea nu ar trebui să fie doar o lozincă de campanie!“

399
„Am făcut testul poligraf pentru ca năvodărenii să fie siguri că vor alege un om corect!”



Alianţa USR-PLUS mizează pentru Primăria Năvodari la alegerile locale din 27 septembrie pe Valentin Sterpu. Acesta este alături de formațiunea politică din oraș încă de la înființare, are 41 de ani, este căsătorit și are doi copii. Și-a început cariera ca inginer și a deținut mai multe poziții de conducere și coordonare în companii din țară. În prezent este consultant intern pentru managementul fabricilor, într-o companie multinațională.


Născut și crescut în Năvodari, s-a săturat de felul în care arată orașul, dar și de promisiunile celor ce l-au condus și a decis să intre direct în joc. Concret, s-a hotărât că este timpul să participe activ la dezvoltarea orașului natal și a acceptat propunerea colegilor din filiala USR-PLUS de a candida la funcția de primar în Năvodari.

Alături de echipa sa, Valentin Sterpu își propune să transforme orașul Năvodari într-o comunitate puternică, în care administrația se face corect, iar banii publici sunt cheltuiți doar în interesul cetățenilor.

Pe parcursul discuțiilor cu cetățenii din localitate, și-a dat seama că aceștia și-au pierdut încrederea în clasa politică și a decis că este momentul pentru a demonstra că el este altfel, că încă mai există şi oameni cinstiți şi sinceri. Mai exact, s-a supus unui test poligraf realizat de Liviu Chesnoiu, expertul de renume din Constanța.



Testul poligraf a durat aproximativ șase ore, fiind centrat pe trei întrebări: „Ai primit vreodată foloase necuvenite?”, „Ai primit vreodată mită?”, „Ai făcut vreodată trafic de influență?”.

„Am făcut testul poligraf deoarece lumea spune că toți sunt la fel, toți vin la ciolan și toți oportuniștii se bagă în politică. L-am făcut pentru a demonstra oamenilor că eu nu sunt așa, sunt un om care a reușit în viață prin muncă cinstită, prin forțe proprii, fără să am beneficii de la altcineva. Vreau ca prin acest test oamenii să înțeleagă că eu sunt altfel, dezinteresat de nepotisme, corupție și șpăgi, dar interesat de viitorul localității în care m-am născut și am crescut”, a declarat Valentin Sterpu.



În plus, el a explicat că, din punctul său de vedere, fiecare politician din România ar trebui să aibă curajul de a răspunde sincer la asemenea întrebări.



„Asta este marea noastră problemă în administrație, politică sau guvernare: tot ce nu merge, nu merge din cauza corupției și a traficului de influență care se materializează prin nepotism – persoane angajate pe pile, fără competențe. Sunt angajate și stau pe salarii plătite din bani publici, iar o parte din bani se întorc la partid. Asta trage în jos administrația publică și țara, în general.

Noi propunem cetățenilor o administrație curată, bazată pe profesionalism, competență și integritate”, a mai spus candidatul USR-PLUS la Primăria Năvodari, care este dispus să facă testul poligraf anual.

(Comandat de Partidul Uniunea Salvaţi România, publicat de Cuget Liber, Cod Mandatar Financiar 21200251)



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4801 secunde