USR nu se lasă și organizează un nou protest pentru salvarea parcului Tăbăcăriei

Marţi, 08 Mai 2018
1650
Reprezentanții Uniunii Salvați România (USR) Constanța au transmis, ieri, că nu se dau bătuți până când PUZ-ul cu ajutorul căruia familia Merlă își va ridica o clădire în parcul Tăbăcăriei  nu va fi anulat. Drept urmare, după ce la data de 4 mai au organizat un protest prin care au atras atenția asupra stării de degradare în care a ajuns parcul Tăbăcăriei, ei au anunțat că vor mai organiza încă unul la data de 25 mai, de la ora 18.00, tot la Pavilionul Expozițional. 


"Am început o luptă și nu ne vom lăsa până când acest PUZ prin care familia Merlă își ridică propria moșie în parcul nostru nu va fi anulat. Vom ataca această decizie a coaliției PSD&PMP prin toate mijloacele legale. Nu ne oprim, continuăm alături de voi. Vineri, 25 mai, de la ora 18.00, ne întâlnim, din nou, lângă Pavilionul Expozițional, locul care ar trebui să fie al constănțenilor, nu al oamenilor deștepți din Primăria Constanța", au transmis cei de la USR Constanța.


Acțiunea celor de la USR vine după ce, la ultima ședință a Consiliului Local Municipal Constanța, a fost aprobat un proiect de hotărâre prin care s-a aprobat un Plan Urbanistic Zonal, în vederea construirii unor clădiri în parcul Tăbăcăriei. 


"Consilierii PSD&PMP au dat undă verde firmei Oil Depol să construiască trei blocuri în Parcul Tâbăcăriei, lângă Pavilionul Expozițional. Într-un oraș tot mai acoperit de betoane, alianța PSD&PMP dă liber ciuntirii spațiului verde din jurul lacului. Solicitarea noastră este simplă: anulați PUZ-ul adoptat prin care dați cale liberă familiei Merlă să transforme parcul constănțenilor în moșie personală", este mesajul celor de la USR. 


Pagina a fost generata in 0.1338 secunde