USR: Cerem PSD să o demită de urgență pe Viorica Dăncilă

233
Uniunea Salvați România solicită PSD să o demită "de urgență" pe Viorica Dăncilă, precizând că scrisoarea pe care aceasta a transmis-o liderilor europeni are un conținut "revoltător și periculos".


"Cerem PSD să o demită de urgență pe Viorica Dăncilă, premierul este o rușine pentru România. Prin scrisoarea trimisă liderilor europeni, premierul Dăncilă dovedește încă o dată că este o marionetă condusă de Liviu Dragnea. Conținutul scrisorii este revoltător și periculos", se arată într-un mesaj postat, vineri, pe pagina de Facebook a USR.


Potrivit sursei citate, liderii europeni cunosc motivul protestului din 10 august și modul în care s-au derulat evenimentele în seara acelei zile. De aceea, susțin reprezentanții USR, "este inadmisibil ca Viorica Dăncilă să se refugieze în retorica minciunii".


"Afirmația premierului potrivit căreia a fost «o încercare de înlăturare pe cale violentă a guvernului» este inacceptabilă în contextul sutelor de dovezi video și mărturii ale victimelor protestului și la fel de necredibilă precum guvernul pe care îl conduce. Demisia Vioricăi Dăncilă trebuie să fie un act de curaj din partea PSD, chiar și la o săptămână după ce au gazat cetățenii României", se mai arată în mesajul USR. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4452 secunde