Daniel Constantin:

"USL nu s-a rupt din cauza mea"

111

Articole de la același autor

Copreședintele ALDE Daniel Constantin a spus, ieri, că încă din 2011 a contribuit la formarea, și nu la ruperea USL, reacția sa având legătură cu o declarație făcută pe această temă de vicepremierul Gabriel Oprea într-o emisiune televizată.

"Am încercat în toată activitatea mea politică să evit polemicile, să încerc să-mi construiesc cariera pe fapte, și nu pe declarații spectaculoase, care să aducă acuze sau injurii. Nici acum nu vreau să creez polemici, dar vreau ca românii să știe că nu eu am stat la baza ruperii celui mai important proiect politic de după 1989. USL nu s-a rupt din cauza mea", a afirmat Daniel Constantin.

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, într-o emisiune tv, că tema ruperii USL din cauza actualului președinte Klaus Iohannis a fost una falsă.

"A mai fost o temă falsă, că s-a rupt USL că trebuia să fie domnul Iohannis ministru de Interne și vicepremier când eram eu vicepremier. A fost o temă total falsă. Adică, noi ne-am înțeles. S-a rupt atunci Guvernul că s-a cerut vicepremier pentru actualul ministru al Agriculturii. Atunci s-a rupt USL, dacă vă aduceți aminte", a susținut Gabriel Oprea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Economie : Cum va fi implementată TVA de 9%
Pagina a fost generata in 0.3099 secunde